Ce se întâmplă în sequel-ul lui Olympus Has Fallen

de Cristina Grigore în 6 Nov 2014
Gerard Butler revine în noul film, intitulat London Has Fallen

Thriller-ul lui Antoine Fuqua lansat anul trecut, a reuşit să treacă, graţie încasărilor internaţionale, de dublul bugetului de producţie (a ajuns la 161 de milioane de dolari în toată lumea), motiv pentru care producţia unui sequel a fost aprobată. Iată ce se va întâmpla în noul film, intitulat London Has Fallen, potrivit sinopsis-ului oficial preluat de PeliBlog.com.

Povestea filmului începe la Londra, unde Prim Ministrul Marii Britanii, decedat din cauze misterioase, urmează să fie înmormântat. La ceremonie urmează să ia parte mulţi din liderii ţărilor vestice. Însă ceea ce ar trebui să fie cea mai bine protejată adunare a unor oameni importanţi din lume se transformă într-o capcană mortală pentru cei mai influenţi lideri şi o lovitură devastatoare pentru fiecare punct strategic din capitala britanică, lucruri ce conturează o imagine terifiantă a viitorului… Doar trei oameni au şanse să oprească dezastrul: Preşedintele Statelor Unite, cel aflat la conducerea Serviciilor Secrete (Butler) şi un agent al MI-6 care pe bună dreptate este înclinat să nu aibă încredere în nimeni.

Aaron Eckhart şi Morgan Freeman revin şi ei în distribuţia lui London Has Fallen, ce va rula şi în cinematografele noastre din 2 octombrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Antoine Fuqua, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, London Has Fallen

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AugustyneX pe 6 noiembrie 2014 11:42
SUPER. ABIA ASTEPT.
spartacus pe 6 noiembrie 2014 19:07
bestial!....
cristi23 pe 6 noiembrie 2014 19:32
bun..abia astept....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells