Ce se întâmplă cu spin-off-urile şi lansarea ultimului sezon Game of Thrones

de Cristina Grigore în 5 Iun 2017
Preşedintele HBO a clarificat informaţia legată de viitoarele producţii derivate din povestea serialului original

Într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly, preşedintele secţiunii de programe a HBO, Casey Bloys, a oferit câteva detalii legate de producţiile derivate din Game of Thrones şi despre ultimul sezon al serialului.  

Sezonul şapte, ce se va lansa pe 17 iulie, va fi penultimul pentru celebrul serial. Presa de profil a anunţat nu demult că s-a luat în calcul ideea producerii unor seriale derivate, despre care George R.R. Martin a spus că sunt, de fapt, niste prequel-uri, iar Bloys a menţionat că se află acum într-un stadiu preliminar al producţiei.

„Aş vrea să explic ideea acestor prequel-uri. Este de la sine înţeles că mă bucur să avem un serial ce beneficiază de atâta interes. Chiar şi cea mai mică bucată de informaţie contează mult şi apreciez acest lucru. Dar vreau să fiu sigur că fanii ştiu că vorbim aici de un proces aflat abia în faza embrionară”.

„Am văzut că în media a apărut fraza ‚vor exista patru spin-off-uri’ şi se înţelege de aici că fiecare dintre aceste producţii va fi realizată şi vom avea periodic câte un Game of Thrones de lansat. Nu asta se întâmplă. Nu vrem să facem patru seriale noi. Nivelul setat de Benioff şi Weiss este atât de ridicat, încât sperăm să realizăm măcar unul din acestea care să se încadreze în standarde. Momentan, ne concentrăm atenţia asupra sezonului şapte din această vară şi asupra celui de-al optulea sezon, ce trebuie încă scris şi lansat”, a explicat Bloys.

Cum lucrul la sezonul final al serialului nu a început încă, este posibil ca lansarea acestuia să fie amânată pentru 2019. 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, George R.R. Martin

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback