Ce personaj îndrăgit va lipsi din continuarea lui Jurassic World

de Cristina Grigore în 1 Nov 2016
Potrivit realizatorilor, sequel-ul se va distanţa de versiunea clasică a „dinozaurilor care aleargă oamenii pe o insulă”

Printre secvenţele de acţiune din Jurassic World – în care protagonişti au fost Bryce Dallas Howard şi Chis Pratt – povestea a mai inclus câteva personaje esenţiale, menite să detensioneze atmosfera şi să controleze mediul desfăşurării evenimentelor. Printre aceştia s-a aflat şi glumeţul Lowery, interpretat de actorul Jake Johnson (un fel de secund al lui Pratt).

Starul lui New Girl a anunţat însă, într-un mesaj pe contul său de Twitter, că personajul său nu se va regăsi în Jurassic World 2. Fapt justificat probabil, de noua direcţie a scenariului, despre care s-a spus că se va distanţa de versiunea clasică a „dinozaurilor care aleargă oamenii pe o insulă”.  J.A. Bayona, cel care a preluat de la Colin Trevorrow cârma sequel-ului a declarat că doreşte să iasă din tiparele filmelor anterioare ale seriei.

„Continuarea va fi mai întunecată şi mai înspământătoare decât ce s-a făcut până acum”, a spus el. „Sigur, când îl ai pe Chris Pratt în distriubţie, vei avea şi umor. Dar tonul va fi mult mai serios, mai apăsător. […] Este al doilea pas în trilogie, şi aici lucrurile prind un ton mai întunecat – uitati-vă la exemplele clasice The Empire Strikes Back sau The Wrath of Khan”, a continuat el.

Continuarea lui Jurassic World, momentan fără un titlu oficial, va ajunge în cinematografele noastre pe 8 iunie 2018, cu două săptămâni înainte de lansarea în Statele Unite.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World, Jake Johnson, Untitled Jurassic World Sequel, Chris Pratt, actor

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells