Ce ne asteapta in 2004… – prima parte -

de Emanuel Lazarescu în 16 Ian 2004
Anul a inceput in forta cu Intoarcerea Regelui, ultima parte a trilogie Lord of the Rings.
Un film deosebit, care si-a castigat in timp multi fani.
Si a continuat, pot spune cu unul care este deja un clasic al genului: Apocalypse Now – (de data aceasta Redux!) – Apocalipsul acum - versiunea integrala (adica cu 40 minute in plus fata de varianta originala din 1979).
Un film adevarat, in toata puterea cuvantului care merita pe deplin sa fie vazut – iata dupa mai bine de 20 de ani de la premiera - asa cum trebuie – INTEGRAL! Va asigur ca merita toata atentia voastra! Regia este semnata de maestrul Francis Ford Coppola.

Dar in acest nou an ne asteapta si o multime de filme noi (dar si bineinteles sequeluri & prequeluri, fara de care nu se poate!).
Sa purcedem deci la drum printre filmele din acest an:

In februarie vom avea parte de 3 filme eveniment: The Last Samurai / Ultimul Samurai cu Tom Cruise (pe 6), Big Fish / Pestele cel mare, genialul film al lui Tim Burton (pe 20) si mult asteptatul Runaway Jury / Juriul, extraordinarul film bazat pe un roman de John Grisham, cu o distributie de exceptie: John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Rachel Weisz. Din 27 februarie il putem vedea si noi.
In rest in aceasta luna mai putem vedea o comedie: Stuck on you / Lipit de tine (fratii Farrely lovesc din nou!), si un film de actiune: Torque - Circuite de foc (produs de aceeasi echipa de la S.W.A.T., XXX si Fast and Furious). Fanii “motoarelor” vor face coada la acest film!
Luna o va incheia un adorabil film de animatie marca Disney, Brother Bear / Inima de Urs care are in coloana sonora melodii originale interpretate de Phil Collins!

In martie Glob Com Media ne face o surpriza si aduce pe ecrane Cold Mountain filmul eveniment al Miramax-ului (cel mai scump al lor de pana acum), si mai presus de astea, filmat in Romania! Din distributie: Nicole Kidman, Jude Law, Renee Zellwegger…un film cu mari sanse la Oscar!
Luna continua cu Paycheck / Cecul sau viata, ultimul film al lui John Woo, cu Ben Affleck & Uma Thurman si cu o comedie dementiala, primul sequel pe acest an, Scary Movie 3, de aceasta data cu alt regizor, dar la fel de haios ca primele 2…
Tot in martie ne intalnim cu al doilea sequel (de fapt un prequel!) Exorcist IV: The Beginning (pe 26), care nu cred ca mai are nevoie de prezentare…
Alte filme: Veronica Guerin, povestea adevarata a jurnalistei irlandeze asasinata de traficantii de droguri (Cate Blanchett in rolul principal).
Vom avea insa si filme de actiune si comedii: Welcome to the Jungle / Bun venit in jungla! cu The Rock, The School of Rock / Scoala de Rock cu Jack Black si Good Boy / Bravo Catelu’ in care ii vom auzi pe Brittany Murphy si Matthew Broderick.
In plus, vom mai vedea un SF: Timeline / Prizonierii Timpului, dupa un roman de Michael Crichton (Jurassic Park).

Aprilie…heheeee, aceasta luna este dominata de fantome…si personaje inspirate de benzi desenate…
Deci, pe 9 un alt sequel: Scooby Doo 2: Monsters Unlished / Scooby Doo 2: Monstrii dezlantuiti, cu intreaga echipa din primul, inclusiv regizorul, urmat de Hellboy – Eroul scapat din infern pe 16, adaptarea unui comic book foarte popular in SUA si The Hunted Mansion / Casa cu Fantome pe 23 – o comedie “mortala” cu Eddie Murphy.
Luna se incheie cu The Punisher, un alt erou venit din benzi desenate…
In plus, mai avem 3 comedii: Girl Next Door / Fata din vecini, cu Elisha Cuthbert (cunoscuta din serialul “24”), Honey (cu Jessica Alba), si Something’s gotta give / Ceva, ceva tot o iesi (cu veteranii Jack Nicholson & Diane Keaton… si Keanu “Neo” Reeves!).

Luna mai va fi sub semnul a trei filme foarte importante: pe 14 Troy / Troia, cu Brad Pitt, Orlando Bloom, Peter O’Toole, Van Helsing cu Hugh Jackman si Kate Beckinsale, in regia lui Stephen Sommers si nu in ultimul rand pe 28, la sfarsit de luna Day After Tomorrow – Ce va fi dupa maine, un blockbuster in regia lui Roland Emmerich (Independence Day, Godzilla), cu Dennis Quaid in rolul principal.

Luna iunie inseamna si inceputul verii asa ca vom avea parte de comedii si filme relaxante…
50 First Dates este comedia cu Adam Sandler si Drew Barrymore (al doilea film impreuna dupa Wedding Singer…), ii putem vedea incepand cu 4 iunie.
Tot pe 4 o alta comedie, produsa de echipa din spatele succeselor Road Trip si Old School, Eurotrip in care o veti vedea, intr-unul din rolurile secundare si pe Lucy Lawless (Xena, Printesa razboinica).
Sfarsitul lunii iunie ii va face fericiti pe fanii lui Harry Potter.
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban / Harry Potter si Prizonierul din Azkaban se va lansa oficial si la noi pe 25. Aceeasi echipa de actori – (mai putin Richard Harris - Dumbledore care a decedat acum 2 ani) dar si alt regizor Alfonso Cuaron.

Vor urma… lunile iulie-decembrie 2004…


…Coming 23.01.2004 :-)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 16:38
trebuie sa recunoastem ca au aparut filme bune in acel an .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells