Ce a condus la eşecul la box-office al lui The Lone Ranger? Mark Wahlberg are răspunsul

de Cristina Grigore în 8 Aug 2013
Actorul a pus punctul pe „i” şi a dat vina pe lipsa de creativitate şi bugetul uriaş, prost gestionat de către studiourile de producţie

Zilele trecute protagoniştii lui The Lone Ranger, ultimul rateu cinematografic al celor de la Disney, au susţinut că una din cauzele majore pentru care filmul nu a obţinut la box-office încasările aşteptate a fost reprezentată de comentariile criticilor de film, care au scos în evidenţă suma foarte mare utilizată pentru producţie – 250 de milioane de dolari.

Producătorul Jerry Bruckheimer şi regizorul Gore Verbinski au fost de aceeaşi părere, iar unul dintre actorii de top ai Hollywood-ului a fost şi el de partea acestora. Iată ce a declarat Mark Wahlberg într-un interviu acordat publicaţiei L.A. Times: „Media a luat în vizor aceste filme. Ne aflăm sub privirea lor intens scrutătoare mai mult ca niciodată”, a susţinut el.

Cu toate acestea, Wahlberg a recunoscut că vina le aparţine totuşi şi celor de la Disney. „Cheltuie atât de mulţi bani pentru a trage un văl pe ochii publicului prin aceste filme pline de efecte speciale. Nu e ca în Jurrasic Park unde vedeai ceva inovativ şi nemaiîntâlnit şi spuneai  ’Trebuie să văd asta’. Acum fiecare film de genul Sfârşitul Lumii parcă e la fel”.

Actorul a mai reflectat puţin asupra cauzelor eşecului lui The Lone Ranger, iar concluzia sa a ţintit acum nu spre lipsa de creativitate, ci spre proasta gestionare a uriaşului buget de producţie, lucru ce a făcut imposibil obţinerea vreunui profit.

„Cheltuie 250 de milioane de dolari pe doi tipi călare? Unde se duc banii?”, s-a întrebat retoric Wahlberg.

The Lone Ranger a obţinut până acum din încasările internaţionale 175 de milioane de dolari. Disney a înregistrat anul trecut un alt eşec cu John Carter, SF-ul de aventură ce abia şi-a depăşit bugetul de 250 de milioane de dolari, cu încasările internaţionale, de 282 de milioane.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Lone Ranger, jerry bruckheimer, Gore Verbinski, Mark Wahlberg, John Carter

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crynick pe 8 august 2013 11:24
toate filmele americane ar trebui sa pateasca la fel la cat sunt de proaste
TyR3m pe 10 august 2013 00:34
umhh de ce comentezi aici ? ramai la manele si telenovele tovarase ion ;)
fdkenzo pe 8 august 2013 11:48
John Carter macar a fost un film foarte bun, scenariul a fost de departe unul foarte bun, pacat ca nu a fost bine primit in america, ce nu as da pentru o continuare la John Carter !!!
maiermarius85 pe 8 august 2013 12:33
a fost bun pe naiba, cred ca nu ai fost atent la film, avea "gauri" in story care erau aiurea rau si ca deobicei Disney incearca sa "fure" publicul prin imagine doar ceea ce nu prinde la ei
Maryanf25 pe 9 august 2013 14:21
Sa ma docuentez cu privire la ce? Ai asemanat John Carter cu filmele pentru adolescenti. Si ce reprezentant mai bun, pentru filmele cu adolescenti decat Stephenie Meyer? Iti dau dreptate ca ipocrizia nu are de-a face cu perceptia unor oameni asupra unui film. Insa daca citesti cu atentie comentariul nici nu am spus asta. Am spus ca ipocrizia are de-a face cu faptul ca tu critici filmul cu toate ca nu ai fost capabil sa intelegi "ideile si sentimentele care s-au dorit a fi transmise". Cu alte cuvinte, da, e vorba despre ce ai prins din film(cum ai spus si tu), adica mai nimic... Dar cum am scris si in celelalte comentarii, probabil cu nu vei fi vreodata capabil sa o faci. Asa ca nu are rost sa continuam, pentru ca oricum nu ai prins nici macar ideea de baza din celelalte comentarii. Pace si tie!
Phantom_sub pe 8 august 2013 13:28
A fost foarte bun John Carter, ii dau dreptate celui de mai sus. Lasa gaurile. Gica contra exista peste tot...
Cinefilul007 pe 8 august 2013 13:46
John Carter nu a fost foarte bun. A fost reusit, dar mediocru. Disney are trebui sa se concentreze mai mul pe animatii
Phantom_sub pe 8 august 2013 13:57
Mie mi-a placut foarte mult. Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea...
mariusdbrsc pe 8 august 2013 14:40
Parerea mea e ca nici John Carter si nici Lone Ranger nu isi merita soarta.Au fost filme MUUUULT mai proaste care au avut success........dar pareri,pareri......
Bayard pe 8 august 2013 15:16
Pana la urma in John Carter au avut enorm de mult CGI, rase intregi de facut, orase, in The Lone Ranger?? un cal in pom??? sigur ca au avut scene spectaculoase, dar povestea nu ii obliga sa aiba.... la fel de bine puteau face un film de genul True Grit cu de 10 ori mai putini bani.
mariusdbrsc pe 8 august 2013 17:12
Da aici ai dreptate nu se justifica suma enorma de bani dar sincer iti spun eu personal nu m-am distrat asa bine demult la un film.....absurdul situatiilor,tandemul de tot rasul .....calul....ce sa mai, pe mine m-a prins.
Cravan pe 8 august 2013 14:53
Ce a condus la eşecul la box-office al lui The Lone Ranger? raspunsul e simplu,prostia celor de la Disney.
mariusdbrsc pe 8 august 2013 17:20
A si cu toate ca imi place MARK WAHLBEG el poate sa isi spuna parerea de ce unele filme in care a jucat ex THE HAPPENING,Max Payne ,au fost BOMMMBE de BOMMMMBE,happening fiind votat printre cele mai proaste filme facute vreodata.....fara suparare:))))
Costirik pe 8 august 2013 18:05
esti prost, fara suparare, cele 2 filme mentionate de tine poate au fost bombe dar au avut un buget de 83 de milioane si au scos vreo 100, cele 2 de sus au costat 500 de milioane si vorba lui unul era despre 2 oameni calare.Omul stie ce spune e si producator, citeste mai bine articolul inainte;)
mariusdbrsc pe 9 august 2013 14:03
A si imi cer scuze mie ca m-am obosit sa iti raspund.........
vladimir84 pe 8 august 2013 19:40
Sa speram ca studiourile Disney invata din greseli si ca a treia oara e cu noroc.
Arlequinade pe 9 august 2013 01:11
A treia oara o sa fie Frozen si la cum arata acum... nu-l vad prea bine. Poate ma insel. Ar fi frumos sa ma insel.
spartacus pe 9 august 2013 09:18
Esecul lui THE LONE TANGER a fost actorul ales in rolul principal - un necunoscut al carui nume trebe sa il cauti pe Google ca sa vezi in ce filme a jucat. Restul e can-can.
TyR3m pe 10 august 2013 00:40
aici ai dreptate . daca nu juca nici Depp clar ca era esec din prima :/ oricum ar fi mie mi-a placut am ras destul :) + fazele cu calul sunt criminale :)) (PS. care comenteaza begativ asupra com meu poate sa imi s*** p*** :) nu ma intereseaza decat pareri pozitive )
alex_il_fenomeno pe 17 august 2013 01:10
Chiar nu inteleg de ce nu le-a placut unora...Mie mi s-a parut foarte antrenant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells