Castiga DVD-uri pe Cinemagia!

12 Iun 2007
Castiga DVD-uri pe Cinemagia!

In perioada 6 iunie – 31 iulie, Pro Video aduce in reteaua magazinelor Diverta din tara o colectia de filme in format DVD cu actori "Unul si Unul". Iata lista completa a grupurilor de cate doua dvd-uri pe care le veti gasi in magazine la pret promotional

Robert de Niro Showtime/ Brad Pitt Interviu cu un vampir

Keanu Reaves Constantin /Robert de Niro Goodfellas

Robert de Niro Once upon a time in America/ Al Pacino Simone

 Ethan Hawke Taking lives /Al Pacino Heat

Tom Cruise Last Samurai/ Kevin Costner Wyatt Earp

Jack Nicholson One Flew over the Cuckoo's Nest /Kevin Spacey Pay it forward 

 Jack Nicholson Something gotta give /George Clooney Batman si Robin 

 George Clooney Three kings /Al Pacino Any given Sunday

 Tom Cruise Eyes Wide Shut /Kevin Costner JFK

Brad Pitt Ocean 12/ Keanu Reaves Replacements

Brad Pitt Ocean 11/ Al Pacino Dog day afternoon

Keanu Reaves Matrix /Jack Nicholson About Schmidt

Keanu Reaves Matrix Reloded /George Clooney Batman si Robin

Ethan Hawke Before sunset /Owen Wilson The Big Bounce

Keanu Reaves Matrix Reloded /Keanu Reaves Constantin

Robert de Niro Once upon a time in America /George Clooney Batman si Robin

Tom Cruise Last Samurai /Kevin Costner A perfect world 

Jack Nicholson Something gotta give /George Clooney Ocean 11

Jack Nicholson One Flew over the Cuckoo's Nest /Kevin Costner A perfect world

 Robert de Niro Goodfellas/ George Clooney Ocean 12

Poti castiga la concursul organizat de ProVideo pe Cinemagia urmatoarele titluri ale colectiei promotionale.

Goodfellas/ Baieti buni (1990) este unul dintre aceste DVD-uri, film de referinta al lui Scorsese in care Henry Hill (Ray Liotta), devenit ganster de putin timp, participa la un jaf important, alaturi de Jimmy Conway (de Niro) si Tommy de Vito (Pesci). Pentru a-si acoperi urmele, cei doi isi omara toti complicii si devin importanti in mafia locala. Vizibil deranjat de succesul celor doi, Henry incearca sa isi ascunda sentimentele fata de acestia. Va reusi el sa nu starneasca banuielile celor doi mafioti fara scrupule?

Once upon a time in America il veti gasi, de asemenea, in colectia promotionala "Unul si unul". O poveste epica, remarcabila, a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supravietuit prohibitiei. Ei se reintalnesc dupa 35 ani si incearca sa se salveze. Filmul poate fi privit si ca o poveste a unui om care este in razboi cu el insusi. David "Noodles" Aaronson (de Niro) este un criminal salbatic si neindurator, dar iubitor si cald in acelasi timp. Conflictul firii sale il constituie Deborah, femeia pe care o iubeste si care incearca sa il schimbe. Desi ea este singurul lucru pur si sincer din viata lui, Noodles nu ezita sa o violeze in momentul in care vrea sa il paraseasca. De aceea "Once Upon a Time in America" nu este doar un film cu si despre gangsteri. Este si o introspectie analitica in sufletul lui Noodles.

Any given Sunday/ Duminica, pierzi sau câstigi este o productie regizata de Oliver Stone, câstigator al premiului Oscar, care arunca o privire asupra societatii contemporane prin prisma dinamica a sportului profesionist. Cu toate ca fotbalul american profesionist furnizeaza fundalul plin de actiune în Duminica, pierzi sau câstigi, filmul contine în acelasi timp o poveste si o descriere detaliata a acestor “gladiatori” ai vremurilor nostre, dar si a antrenorilor si familiilor adesea asediate, proprietarilor bogati ai echipei si corporatiilor care urmaresc sa controleze jocul întocmai ca pe o mare afacere, mass-mediei sportive si a diverselor persoane care abia asteapta sa bea din cupa victoriei. Stone a adunat o echipa impresionanta de actori pentru a da viata personajelor care îsi desfasoara activitatea în acest univers dramatic, profan si, adesea, plin de umor, format din: jucatori, antrenori, conducatori de club, ziaristi, comentatori, personalitati media, medici, politicieni si majorete.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 18:38
foarte bune casting-uri
alexcretu75 pe 20 iulie 2010 14:44
Super castig-uri
alex_il_fenomeno pe 1 decembrie 2011 19:00
acum se gasesc o multitudine de produse, la tot felul de preturi .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells