Cărţile lui J.K. Rowling, transformate în serial de BBC

de Ştefan Dobroiu în 11 Dec 2014
Cormoran Strike îl va avea în centrul atenţiei pe eroul ultimelor două romane ale autoarei

Britanicii ne-au impresionat adesea în ultimii ani cu inventivele lor seriale poliţiste, iar Cormoran Strike are toate şansele să continue serie succeselor de gen. Serialul ce va fi difuzat de BBC One se inspiră din ultimele două romane ale lui J.K. Rowling. Scrise sub pseudonimul Robert Galbraith romanele The Cuckoo's Calling şi The Silkworm îl au în centrul atenţiei pe detectivul privat Cormoran Strike.

Veteran al războiului din Afganistan şi fiu ilegitim al unui star rock, taciturnul Strike face echipă cu noua sa secretară, Robin, pentru a desluşi misterul morţii Lulei Landry, o celebritate al cărei deces a survenit după căderea de la etajul al treilea al luxoasei sale locuinţe dintr-unul din cele mai selecte cartiere ale Londrei. Poliţia crede că Landry s-a sinucis, dar Strike este convins că tânăra a fost asasinată.

J.K. Rowling, care a terminat recent scenariul aşteptatului film Fantastic Beasts and Where to Find Them, cu acţiunea în universul Harry Potter, va colabora îndeaproape cu echipa de producţie a noului serial poliţist. Filmările vor începe în primele luni ale lui 2015, anunţă Variety. Încă nu se cunoaşte data premierei şi nici numele din distribuţie nu au fost anunţate.

Iată mai jos coperta romanului, care a avut succes doar după ce s-a aflat că Robert Galbraith este de fapt J.K. Rowling.

Exploreaza subiecte similare:

J.K. Rowling, Fantastic Beasts and Where to Find Them

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells