Carrie Fisher a murit din cauza apneei în somn, au dezvăluit experţii

de Cristina Grigore în 19 Iun 2017
Afecţiunea a fost favorizată de abuzul de droguri şi problemele cu inima ale celei care a fost „prinţesa Leia”

Un raport al Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles a dezvăluit că moartea actriţei Carrie Fisher a fost cauzată de sindromul apneei în somn (SAS). Explicaţia vine la mai bine de şase luni de la trecerea în nefiinţă a „prinţesei Leia”, ce a avut loc în decembrie anul trecut.

SAS, o afecţiune dobândită de actriţă cu mai mult timp în urmă, cauzează obstrucţia căilor respiratorii în timpul somnului. Potrivit Los Angeles Times, medicii legişti au indicat şi alţi factori ce au contribuit la deces, precum consumul de droguri şi probleme cu inima.

Billie Lourd, fiica lui Fisher a comentat pentru revista People noile informaţii oferite de experţi în contextul problemelor de sănătate ale lui Carrie: „Mama s-a luptat cu dependenţa de stupefiante şi cu bolile mentale toată viaţa, iar acestea au omorât-o; însă a fost foarte deschisă în legătură cu aceste boli şi a luptat pe parcursul carierei sale împotriva stigmatului social ce le însoţeşte”, a spus aceasta.

Carrie Fischer a suferit un atac de cord pe 23 decembrie în avionul ce o transporta din Marea Britanie în Los Angeles. Actriţa de 60 de ani a murit pe 27 decembrie. O zi mai târziu, mama sa, Debbie Reynolds, a suferit un atac cerebral şi a fost dusă de urgenţă la spital. Nu a mai putut fi salvată. A decedat la 84 de ani.

Exploreaza subiecte similare:

Carrie Fisher, Debbie Reynolds, Billie Lourd

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback