Când începe filmările Jurassic World 2 şi cum se încadrează în franciză

de Cristina Grigore în 15 Nov 2016
J.A. Bayona a oferit câteva detalii legate de sequel

Cineastul spaniol ce va sta la cârma noilor aventuri cu dinozari, J.A. Bayona, a oferit noi şi incitante detalii legate de Jurassic World 2, ale cărui filmări, scrie SlashFilm.com, vor începe în martie 2017. Într-un interviu de promovare a ultimului său film, A Monster Calls (titlu original - Sete Minutos Depois da Meia-Noite), Bayona a menţionat că sequel-ul va fi legat mai mult de filmul original, Jurassic Park, decât de reboot-ul lansat în 2015.

„Ceea ce facem acum este un sequel al lui Jurassic World, dar este de fapt al cincilea capitol din saga Este foarte interesant. E greu întotdeauna, dar trebuie să găseşti un echilibru între ceea ce se aşteaptă oamenii să vadă şi lucrurile noi pe care le introduci în poveste. Şi  cred că acum povestea are nevoie de o legătură între Jurassic World şi Jurassic Park mai mult decât a fost nevoie în filmul din 2015”, a explicat regizorul.

Bayona a subliniat şi faptul că noul film va fi, în aceeaşi măsură, un efort al colaborării, cât şi unul de afirmare a abilităţilor personale. „Fiecare poveste este diferită şi trebuie să-i găseşti acea nuanţă profundă pe care să încerci să o exprimi pe marele ecran. Continuarea lui Jurassic World este un efort de echipă, o experienţă de lucru în care sunt implicaţi atât Colin Trevorrow, cât şi Steven Spielberg, şi Frank Marshall. Este şi proiectul lor, cam în aceeaşi măsură în care este al meu. Totul ţine de împărtăşirea punctelor de vedere şi de a lucra împreună pentru a crea această poveste. Dar, în acelaşi timp, eu încerc să abordez lucrurile prin ceva personal. Filmul va integra cu siguranţă şi multe din aspectele ce mă definesc ca regizor.”

Jurassic World 2 va ajunge în cinematografe în iunie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Jurassic World Sequel, J.A. Bayona, Jurassic Park, Jurassic World

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells