Campanie. Imaginează-ţi asta: Plantăm fapte bune în România

de Cinemagia în 16 Nov 2015
Peste 150.000 puieți plantați pe teritoriul României, în cea mai mare acțiune de împădurire din țară

Pe 14 noiembrie, „Plantăm fapte bune în România” – inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, creată de Asociația EcoAssist din București și susținută în comunicare de Sony Pictures Television Networks, prin proiectul CSR Imaginează-ți asta! – a demarat cea mai amplă acțiune de împădurire din România, pe bază de voluntariat: 9.000 voluntari au plantat peste 150.000 puieți în 14 județe, conform datelor preliminare.

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor a fost partenerul instituţional al acestui demers amplu, prin care peste 150.000 copăcei au fost plantaţi pe terenuri publice neproductive. Aceștia vor fi îngrijiţi pe o perioadă mai mulți ani, până la atingerea maturității. 72.000 de puieți rămași vor fi plantați în săptămâna următoare, iar peste 800.000 de puieți din partea Ministerului Mediului, prin intermediul R.N.P. – ROMSILVA vor fi alocați pentru plantare în perioada următoare.

Alături de eforturile de împădurire cu voluntari din România, se adaugă eforturile celor aproximativ 400 de voluntari din Republica Moldova, care, în Chișinău, localitatea Bubuieci, au plantat 10.000 puieți pe 5 hectare. De asemenea, în acțiunile independente de plantare au fost implicați peste 300 de voluntari, ce au plantat peste 6.000 de puieți.

„Plantăm fapte bune în România” a fost un proiect comunicat de AXN, prin inițiativa globală Sony Imaginează-ți asta! Campania internațională de CSR se desfășoară în rețeaua proprie Sony Pictures Television Networks, în 177 țări, implicând telespectatorii în soluționarea unor probleme de mediu. Imaginează-ți asta! aduce mesaje locale pe toate televiziunile Sony Pictures Television Networks: AXN, Sony Channel, Sony One, AXN Black, AXN White, Sony PIX HD, Sony SIX HD, AXN Sci-Fi, AXN Mystery, Animax, Sony Sci-Fi, Sony Movie Channel, Canal Sony, Crackle, SET, Turbo, getTV și CineSony. Deși globală, campania se concentreză pe subiecte locale, precum: reciclarea în Rusia și Italia, eliminarea utilizării pungilor de plastic în Asia, eliminarea deșeurilor în India, salvarea rinocerilor în Africa de Sud, horticultura urbană în America Latină și despăduririle în România.

Imagini de la acțiunile din țară pot fi vizualizate pe pagina PFBRo pe Facebook.
Link către proiectul local poate fi găsit aici: https://www.youtube.com/watch?v=WyuTUK9d-a0
Alătură-te conversației pe social media: #plantamfaptebune și #sptpicturethis

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 17 noiembrie 2015 03:07
sony plateste, noi ii plantam. noi ii crestem, austriecii vin sa ii taie ca au VERDE de la politicienii romani... interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells