Calda, adorabila Julianne Moore

de Gloria Sauciuc în 20 Sep 2011

Caldă, plăcută, pur şi simplu adorabilă, Julianne Moore ne încântă în această perioadă pe marele ecran cu ocazia filmului A naibii dragoste. Actriţa a încheiat recent filmările la producţia HBO Game Change, un film bazat pe best-seller-ul lui John Heilemann şi Mark Halperin, în care interpretează rolul Guvernatorului din Alaska, Sarah Palin. În curând va începe munca alături de Steve Coogan şi Alexander Skarsgård la filmul lui Scott McGehee şi David Siegel, What Maisie Knew, adaptat după nuvela cu acelaşi nume a lui Henry James, apoi i se va alătura lui Jeff Bridges în filmul de groază al lui Sergey Bodrov, Seventh Son.

Cel mai recent a fost văzută jucând alături de Annette Bening şi Mark Ruffalo in filmul The Kids Are All Right, al Lisei Cholodenko, pentru care Moore a câştigat nominalizări pentru Cea mai bună actriţă la Globul de Aur şi la premiile BAFTA.

Moore este a noua persoană din istoria Academiei de film care a primit două nominalizări la Oscar în acelaşi an, la categoria Cea mai bună actriţă pentru filmul Far from Heaven şi la categoria Cea Mai Bună Actriţă în rol secundar pentru filmul The Hours. În plus, ea a primit multe laude de la critici pentru rolul din Far from Heaven, inclusiv de la National Board of Review, Los Angeles Film Critics şi Broadcast Film Critics, printre alţii. A câştigat, de asemenea, premiul Independent Spirit pentru Cea mai bună actriţă şi a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile SAG pentru aceeaşi categorie. Printre numeroasele laude pentru filmul The Hours, regizat de Stephen Daldry şi bazat pe romanul câştigător de Pulitzer cu acelaşi nume al lui Michael Cunningham, ea a fost nominalizată la premiile SAG pentru Interpretare Extraordinară în rol secundar.

După câştigarea BFA la Artă Scenică la Universitatea din Boston, Moore a jucat în câteva producţii de teatru, inclusiv piesa lui Caryl Churchill “Serious Money”, “Ice Cream” şi “Hot Fudge” la Teatrul Public. A apărut în Minneapolis in producţia Teatrului Guthrie pentru “Hamlet”, şi a participat într-o producţie de atelier a piesei “The Father”, a lui Strindberg, cu Al Pacino şi în “An American Daughter” a lui Wendy Wasserstein, alături de Meryl Streep.

Moore a debutat pe Broadway în 2006 în producţia lui Sam Mendes, “The Vertical Hour”, o piesă scrisă original de David Hare. Moore semnează cu succes o serie de cărţi pentru copii, Freckleface Strawberry şi Freckleface Strawberry and the Dodgeball Bully, şi o a treia carte, Freckleface Strawberry: Best Friends Forever, care va fi lansată luna aceasta. În plus, o piesă de teatru inspirată de aceste cărţi este în curs de realizare.

Iată un album foto cu talentata actriţă.

Afișează:
1 din 11

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreeeeeeea pe 20 septembrie 2011 15:42
Ce bine arata la 50 de ani.

M-am bucurat sa o vad in 'Crazy, Stupid, Love.'.

nicolas84 pe 20 septembrie 2011 20:06
50 si aproape 1...chiar arata bine. Iar asta nu o spun pt o slabiciune aparte.
nicolas84 pe 20 septembrie 2011 20:13
Scuze pt dublu post (introduceti si voi optiunea de editare) Chiar si photoshopata sau mai stiu eu ce.
xerses pe 20 septembrie 2011 15:54
Imi plac pozele unde infatiseaza o sirena.
girlprinceton pe 20 septembrie 2011 20:14
Este foarte frumoasa si foarte talentata. Sa nu mai mentionez si faptul ca arata super bine la 50 de ani. As putea spune ca mai bine decat Madonna.:D
ren22 pe 2 octombrie 2011 12:45
Hmmm.Photoshop,photoshop.Nu zic ca nu arata bine,dar in aceste poze se vede ca nu e ea 100%
b0b0cin3filul pe 20 septembrie 2011 21:35
Mi-a placut mult cum a jucat in Crazy, Stupid, Love. Este combinatia perfecta intre comedie si drama, pentru cunascatori. :))
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2011 16:11
arata foarte bine , in comparatie cu varsta pe care o are !
loonycushion pe 23 septembrie 2011 04:20
it's called photoshop :)))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells