Bruce Willis şi Joseph Gordon-Levitt o primesc pe Emily Blunt

de Cristina Grigore în 1 Oct 2010
Bruce Willis şi Joseph Gordon-Levitt o primesc pe Emily Blunt

Cei trei actori vor juca împreună în Looper, următorul film scris şi regizat de Rian Johnson, care s-a făcut remarcat cu Brick şi The Brothers Bloom. Proiectul a fost anunţat în luna mai, cu Gordon-Levitt şi Willis ataşaţi, iar acum, conform Production Weekly, regizorul a distribuit-o şi pe Emily Blunt, cunoscută din The Young Victoria şi The Devil Wears Prada.

Proiectul se anunţă de pe acum extrem de interesant, nu doar datorită actorilor principali, ci şi datorită subiectului neobişnuit. Povestea filmului este plasată în viitorul apropiat şi urmăreşte un grup de ucigaşi cunoscuţi ca Loopers care lucrează pentru o organizaţie criminală aflată într-un viitor cu câteva decenii mai îndepărtat, când călătoria în timp a fost inventată. Cei din viitor trimit victimele înapoi în timp legate fedeleş, iar Loopers le ucid şi elimină cadavrele care, teoretic, oricum nu există în perioada lor de timp. Un sistem aparent eficient, dar, bineînţeles, apar complicaţii.

Joseph Gordon-Levitt şi Bruce Willis vor interpreta acelaşi personaj, unul din aceşti ucigaşi, dar din perioade de timp diferite. Încă nu se ştie ce rol va avea Emily Blunt. Filmările vor începe în ianuarie anul viitor, iar premiera este programată pentru 2012.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells