Bruce Willis, Greu de Ucis şi a şasea oară

de Cristina Grigore în 21 Oct 2010
Bruce Willis, Greu de Ucis şi a şasea oară

Că este Greu de pensionat, Bruce Willis ne-o demonstrează, deşi la modul amuzant, şi în noul său film, Red, ce urmează să ruleze de mâine în cinematografele din România. Într-un interviu pentru promovarea acestui film, preluat de ShowBizSpy, actorul de 55 de ani a declarat că abia după Greu de Ucis 6 va renunţa de bunăvoie la a-l interpreta pe John McLane.

„Acum încă mai pot sa alerg şi să mă lupt pe ecran. Dar va veni o vreme când n-am să mai pot face asta. Atunci voi renunţa la filmele Die Hard”, a spus Willis. „Vreau să fac Die Hard 5 şi apoi un ultim film – Die Hard 6 – înainte de a pune în cui maioul alb pentru totdeauna”, a mai spus el adăugând şi că nu poate vorbi despre „pensionare” în ceea ce îl priveşte, deoarece nu se gândeşte la actorie ca la o meserie adevărată, ci mai degrabă ca la o pasiune în care să se complacă până la bătrâneţe.

Însă retragerea lui Bruce nu va însemna şi moartea francizei. Dacă producătorii o doresc, a spus el, „în anii următori vor găsi cu uşurinţă un înlocuitor pentru mine sau vor schimba personajul cu totul”.
 
Scenariul pentru Die Hard 5, sau Die Hard 24/7, a fost terminat încă din luna mai de Skip Woods (Hitman), el fiind acum revizuit de Willis, iar filmările vor începe anul viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Adi pe 21 octombrie 2010 10:37
yippee-ki-yay
:)
De-abia astept. Oricum, Die Hard nu va fi la fel fara Bruce willis

mirko pe 21 octombrie 2010 13:36
Inca mai poate batranelul Bruce :) A fost o franciza care chiar mi-a placut, dar ca si Sly trebuie sa se opreasca... Cred ca e de ajuns cu Die Hard. Oricum abia astept sa vad ce mai poate salva Bruce Willis in urmatorul film... Poate pasagerii de pe Titanic?! :))
cetateanu pe 21 octombrie 2010 14:37
Da este ok sa-i mai salveze Bruce Willis pe toti de inca 2 ori.
Und3ad pe 21 octombrie 2010 23:00
deja e prea multe. tot respectul pentru ce a facut pana acum iar filmul a fost senzational dar a ajuns de la salvat cativa oameni intr-o cladire (Die Hard 1) pana a salvat toata lumea (Die Hard 4). acumc e salveaza !? galaxia !?

anyway sper sa nu dezamageasca filmul

madrobert82 pe 22 octombrie 2010 12:37
"Und3zd"....amice...nu stii ce ce inseamna un film bun!
yasmine_kiss pe 14 aprilie 2011 14:35
as putea vedea DIE HARD10 si tot nu m-as plictisi...subiecte sunt destule,imaginatie sa fie si multa sanatate lui BRUCE caci face o treaba a naibii de buna...super filme,super actor
Gebeleizis pe 19 iunie 2011 00:35
Ultimul Die Hard a fost chiar bun!
alex_il_fenomeno pe 26 noiembrie 2011 10:59
sa vedem cum vor sta lucrurile pana la urma .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells