Brangelina revine: Brad Pitt și Angelina Jolie „o iau de la capăt”

de Gloria Sauciuc în 5 Sep 2017
Ian Halperin, biograful celor doi, vorbește de o „consiliere spirituală”, într-o tentativă a celor doi de a „redeveni un cuplu”

Brad Pitt și Angelina Jolie o vor lua de la capăt, după ce au trecut prin consiliere de cuplu. Cei doi au luat prin surprindere opinia publică atunci când, anul trecut, și-au anunțat despărțirea. Totuși, cuplul perfect de la Hollywood se pare că are șanse să se reunească, scrie presa internaţională.

Ian Halperin, biograful celor doi, vorbește de o „consiliere spirituală”, într-o tentativă a celor doi de a „redeveni un cuplu”.

Cei doi actori de categorie A, care au șase copii împreună, și-au încheiat anul trecut relația de 12 ani dar au decis să o ia de la capăt împreună, după ce s-au revăzut pentru prima oară de la despărțire, declară Halperin. El a specificat: „Brad a făcut primul pas, apoi au căzut unul în brațele celuilalt. Au fost lacrimi, nu au fost reţineri”. Și adaugă: „Și-au dat drumul, chiar acolo. Și au hotărât să o ia de la capăt, era ca una din acele întâlniri religioase de revenire la creștinism...” Biograful vorbește și de consiliere și de reabilitare a celor doi.

Angelina a vorbit de curând despre impactul emoțional pe care l-a avut despărțirea ei de Brad - și despre cum urăște să fie singură. Actrița, de 42 de ani, relatează cum despărțirea de anul trecut a fost agravată de starea de sănătate - o mastectomie dublă și o paralizie a feței.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback