Brangelina revine: Brad Pitt și Angelina Jolie „o iau de la capăt”

de Gloria Sauciuc în 5 Sep 2017
Ian Halperin, biograful celor doi, vorbește de o „consiliere spirituală”, într-o tentativă a celor doi de a „redeveni un cuplu”

Brad Pitt și Angelina Jolie o vor lua de la capăt, după ce au trecut prin consiliere de cuplu. Cei doi au luat prin surprindere opinia publică atunci când, anul trecut, și-au anunțat despărțirea. Totuși, cuplul perfect de la Hollywood se pare că are șanse să se reunească, scrie presa internaţională.

Ian Halperin, biograful celor doi, vorbește de o „consiliere spirituală”, într-o tentativă a celor doi de a „redeveni un cuplu”.

Cei doi actori de categorie A, care au șase copii împreună, și-au încheiat anul trecut relația de 12 ani dar au decis să o ia de la capăt împreună, după ce s-au revăzut pentru prima oară de la despărțire, declară Halperin. El a specificat: „Brad a făcut primul pas, apoi au căzut unul în brațele celuilalt. Au fost lacrimi, nu au fost reţineri”. Și adaugă: „Și-au dat drumul, chiar acolo. Și au hotărât să o ia de la capăt, era ca una din acele întâlniri religioase de revenire la creștinism...” Biograful vorbește și de consiliere și de reabilitare a celor doi.

Angelina a vorbit de curând despre impactul emoțional pe care l-a avut despărțirea ei de Brad - și despre cum urăște să fie singură. Actrița, de 42 de ani, relatează cum despărțirea de anul trecut a fost agravată de starea de sănătate - o mastectomie dublă și o paralizie a feței.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells