Bradley Cooper ţinteşte spre un nou proiect incitant, Orphan X

de Cristina Grigore în 11 Feb 2015
Actorul ar putea juca rolul protagonistului, un tip dur, chemat în ajutorul sclavilor lumii moderne

Bradley Cooper – ce beneficiază acum de nou şi consistent val al aprecierilor şi popularităţii, graţie rolului său din American Sniper – şi-a ales deja viitorul proiect, o altă poveste incitantă, inspirată din romanul americanului Gregg Hurwitz, intitulat Orphan X. Deşi romanul urmează să fie publicat la începutul lui 2016 de către editura MacMillan, cei de la Warner Bros. au achiziţionat deja drepturile de producţie, scrie TheHollywoodReporter.com, şi i-au oferit lui Cooper rolul de producător al filmului dar şi pe cel al protagonistului.

Cooper negociază acum plasarea sa în rolul lui Evan Smoak, personajul central din Orphan X, un tip dur, misterios, care nu se dă în lături de la acţiuni spectaculoase, violente, pentru a veni în ajutorul celor aflaţi la ananghie. Deşi nu au fost oferite mai multe detalii legate de poveste, se pare că una dintre misiunile pe care Departamentul de Poliţie din Los Angeles i le încredinţează lui Smoak are legătură cu lumea sclaviei umane în societatea modernă.

Gregg Hurwitz – din al cărui palmares mai fac parte câteva titluri, un scenariu achiziţionat în 2010 tot de către Warner Bros. şi o poziţie de scenarist şi producător consultant al serialului V - a primit sarcina adaptării romanului. Succesul peliculei va depinde însă şi de regizorul angajat de producători.

Exploreaza subiecte similare:

Bradley Cooper, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 11 februarie 2015 09:59
Foarte bine face , sunt sigur ca se va descurca , de abia astept sa vad filmul...
mari56x pe 23 februarie 2015 19:00
E pe val omul, acum dupa atatea laude si nominalizari cu American Sniper, cu incasarile bune avute cu trilogia Hangover, isi permite sa aleaga roluri bune. Sper sa nu dezamageasca nici cu acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells