Bradley Cooper a înlocuit The Crow cu A Fight Before Christmas

de Cristina Grigore în 16 Nov 2011
Bradley Cooper a înlocuit The Crow cu A Fight Before Christmas

Noul proiect al regizoarei Anne Fletcher, cea care i-a reunit pe Sandra Bullock şi Ryan Reynolds în pelicula de succes The Proposal, nu părăseşte zona familiară acesteia, cea a comediilor romantice, şi nu va fi lipsită, se pare, nici de interestul unor nume în vogă la Hollywood.

Potrivit Variety, Bradley Cooper vrea să joace rolul principal în A Fight Before Christmas, o peliculă a cărei acţiune este plasată în intervalul sărbătorilor de iarnă şi promite să binedispună întreaga familie.

Detalii referitoare la scenariul imaginat de Adam Sztykiel (Due Date) nu au fost încă dezvăluite, însă titlul este destul de sugestiv în această privinţă, iar colaborarea starului din The Hangover cu Fletcher (care mai are la activ peliculele 27 Dresses şi Step Up) şi Sztykiel nu poate fi decât una de bun augur.

Din cauza orarului de filmări încărcat, Cooper s-a retras din remake-ul lui The Crow, unde urma, de asemenea, să joace rolul principal. El filmează acum la The Silver Linings Playbook, o comedie regizată de David O. Russell în care îi are drept parteneri pe Robert De Niro şi Jennifer Lawrence, urmând să treacă apoi la producţia fantasy a lui Alex Proyas, Paradise Lost, unde va interpreta rolul lui Lucifer.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 16 noiembrie 2011 11:32
Deci va fi inlocuit ?
bad pe 16 noiembrie 2011 12:46
Brandon Lee e unicul corb................
Crist11 pe 16 noiembrie 2011 16:45
eu m-am referit pentru rolul acesta din film, e normal ca Lee nu poate fi inlocuit. nu doar 1 data am vazut filmul de vreo 10 ori pe National TV, de vreo 5 ori pe HBO, de vreo 4 ori pe TVR1... si daca nu ma insel l-a dat si tv1000 1 data.
alex_il_fenomeno pe 16 noiembrie 2011 15:39
ambele filme au potential . sa speram ca actorul a ales bine .
Sayko pe 16 noiembrie 2011 19:12
Chiar am convingerea ca se potrivea in The Crow.Mi-a ramas in memorie finalul din The Midnight Meat Train.A Fight Before Christmas are potential si sigur a fost determinat de anumite detalii ,altfel nu ar fi renuntat el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells