Box Office: Cowboys & Aliens, la egalitate cu The Smurfs

de Cristina Grigore în 1 Aug 2011
Box Office: Cowboys & Aliens, la egalitate cu The Smurfs

Comedia de familie The Smurfs şi SF-ul de acţiune Cowboys & Aliens au fost în acest week-end protagonişii unei curse strânse la box-office-ul american. Ineditul melanj dintre western şi SF din producţia lui Jon Favreau nu a reuşit să atingă încasările estimate de producători, în timp ce combinaţia de live-action şi grafică generată pe calculator din aventura pământeană a omuleţilor albaştri a vrăjit din nou audienţa.

Potrivit rezultatelor estimative ale BoxOfficeMojo, Cowboys & Aliens şi-a adjudecat locul întâi la o diferenţă de doar câteva sute de bilete ale spectatorilor americani (6 mii de dolari), încasând aproximativ aceeași sumă ca The Smurfs, trecut însă pe locul secund: 36,2 milioane de dolari.

Pelicula cu Daniel Craig şi Harrison Ford în prim-plan mai are un drum lung de parcurs până la cei 163 de milioane de dolari înscrişi în bugetul filmului, iar lansarea de săptămâna viitoare a lui Rise of the Planet of the Apes nu îi va scurta deloc distanţa. Şanse mai mari de de-şi depăşi bugetul de 110 milioane le au ştrumfii, mai ales că nu se vor mai confrunta în restul verii cu o prea mare competiţie pe segmentul filmelor de familie.

Campionul săptămânii trecute, Captain America: The First Avenger, coboară pe locul 3, încasările sale scăzând cu 62 de procente şi însumând 24,9 miloane.

Locul patru îi revine lui Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, cu 21,9 milioane. Cu un total de 963,8 milioane de dolari în toată lumea la începutul acestui week-end, filmul va depăşi suficient de mult recordul deţinut de Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (974,8 milioane), intrând astfel în topul zece al filmelor cu peste 1 miliard de dolari încasări în toată lumea.

Pe cinci, nou intratul Crazy, Stupid, Love a obţinut 19,3 milioane, depăşind estimările specialiştilor. Steve Carell şi Ryan Gosling sunt capetele de afiş ale acestei comedii romantice bine primite de critici, o distribuţie completată de Emma Stone, Kevin Bacon şi Julianne Moore şi Marisa Tomei.

Jumătatea inferioară a clasamentului cuprinde: Friends with Benefits (9,3 milioane), Horrible Bosses (7,1 milioane), Transformers: Dark of the Moon (6 milioane), Zookepeer (4,2 milioane) şi Cars 2 (2,3 milioane de dolari).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
valy_jaY pe 1 august 2011 10:34
Hei,Cristina,mai uitate o data pe BOx Office Mojo si observa ca Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 a depasit deja un miliard de dolari incasari mondiale.
xerses pe 1 august 2011 11:22
Desi este un titlu ciudat, daca e comedie, ma voi uita cu placere.
Crist11 pe 1 august 2011 17:12
Sper sa aiba incasari mai mari, cowboys.
legiune pe 1 august 2011 17:22
De ce ? Mai degraba sa fie un film la care sa merita bani dati pe bilet.
Crist11 pe 2 august 2011 01:16
Daca stai sa o iei logic, pe ce dam noi bani pana la urma?
AleX_polo_7 pe 1 august 2011 22:49
slabe incasari fata de alte safarsituri de sapt. , au ramas americani fara bani sau fara chef de cinema..........(probabil si-au dat bani la kfc sau mcdonald's)
Sorin87 pe 1 august 2011 23:11
abia astept sa il vad este foarte tare
victor_neo75 pe 2 august 2011 08:03
Iata de ce prefer rezultatele reale care apar luni seara: Cowboys & Aliens a incasat 36,4 mil $, iar The Smurfs 35,6 mil $. Nu mai este chiar egalitate si tot nu inteleg de ce nu anunta direct luni rezultatele reale; probabil americanilor le place sa fie un pic mintiti pt o zi intreaga !
alex_il_fenomeno pe 2 august 2011 09:50
ambele erau cotate favorite , asa ca nu ma mira faptul ca merg brat la brat in top la Box-Office !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells