Bonnie şi Clyde, readuşi pe marile ecrane de regizorul lui Limitless

de Cristina Grigore în 27 Iul 2011
Bonnie şi Clyde, readuşi pe marile ecrane de regizorul lui Limitless

Ai putea crede că noul film oferit lui Neil Burger, regizorul lui Limitless, este un remake al clasicului Bonnie and Clyde, producţia lui Arthur Penn din 1967.

Dar lucrurile nu stau chiar aşa. Potrivit MovieWeb, Go Down Together va fi bazat pe cartea documentară a lui Jeff Guinn (Go Down Together: The Untold Story of Bonnie and Clyde), care descrie adevărul din spatele cuplului de criminali, ale căror fapte au fost dramatizate în filmul de acum 44 de ani.

Relansarea aventurilor celor doi va sta sub mâna scenaristului lui Up in the Air, Sheldon Turner, şi se anunţă, ca mai toate remake-urie din ultima vreme, a fi ceva mai întunecată şi mai curajoasă decât producţia lui Penn. Clasicul din 1967 i-a avut pe Warren Beatty drept Clyde Barrow şi pe Faye Dunaway drept Bonnie Parker şi a fost câştigătorul a două premii Oscar.

Îndrăgostiţii rebeli şi aventureri Bonnie şi Clyde au fost sursa de inspiraţie pentru multe alte filme, printre care şi cel regizat de Oliver Stone în 1992, Natural Born Killers.

Un alt proiect recent, The Story of Bonne and Clyde, îi va avea pe Hillary Duff şi Kevin Zegers în rolurile principale, într-un film independent regizat de Tonya S. Holly.

Neil Burger mai este ataşat şi adaptării pentru marele ecran a seriei de jocuri video Uncharted.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 27 iulie 2011 09:58
Abia astept sa vad si in trailer.
21robert pe 27 iulie 2011 13:29
-All I need in this life of sin, is me and my girlfriend.
-Down to ride to the very end, it's me and my boyfriend.

Crist11 pe 27 iulie 2011 18:05
Filmul din ' 67 a fost ceva deosebit.
Vorador pe 28 iulie 2011 01:23
Nuuuuuuuuu,nu-mi vine sa cred.Astia in curand vor face remake si pentru Godfather.
Stiu ca vechiul film a fost facut dupa niste personaje adevarate,dar primul a fost un clasic si nu trebuie sa ne batem joc de filmele care nu au nevoie de remake-uri.

alex_il_fenomeno pe 28 iulie 2011 16:45
ma bucur ca nu este un remake !
Amyamy pe 19 august 2011 17:32
un film deosebit.e pe gustul meu.;-):-) ....................................................................................................................

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells