Ben Affleck, 50.000 de dolari pentru peştera lui Batman

de Cristina Grigore în 2 Oct 2013
Fascinat de personaj, Affleck a construit într-una din reşedinţele sale o copie a peşterii

Ben Affleck este un mare fan al supereroului Batman, fapt ce a contat destul de mult în alegerea sa în rolul celebrului personaj în Man of Steel 2, intitulat acum Batman vs. Superman. Actorul şi regizorul Kevin Smith are dovada, iar aceasta ia forma peşterii lui Batman, reprodusă de Affleck într-una din locuinţele sale anterioare, achiziţionată apoi de Smith.

Potrivit EntertainmentWeekly.com, Smith a cumpărat casa în care a locuit Affleck după apariţia acestuia în Daredevil, un personaj pe care viitorul regizor al lui Argo l-a îndrăgit, deşi era interesat mai mult de Batman.

„L-am întrebat pe Ben cât la costat peştera şi el a spus că în jur de 50 de mii de dolari. Iar eu i-am spus că a meritat fiecare bănuţ. Dacă tot ai câştigat atâţia bani din Pearl Harbor şi Armageddon, de ce să nu-ţi faci o grozăvie de peşteră a lui Batman la intrarea în casă”, a povestit amuzat Smith, care a ţinut să menţioneze faptul că Affleck a iubit dintotdeauna faimosul personaj. De fapt, adaugă Smith, acesta este şi motivul pentru care Affleck a acceptat rolul din Daredevil.

„Ben a jucat în Daredevil numai pentru că i-au plăcut la nebunie benzile desenate The Dark Knight Returns ale lui Frank Miller. A spus ‘Nu vor mai face vreodată vreun film cu Batman’, pentru că asta se întâmpla după ce Batman primise costumul acela cu sfârcuri [Batman & Robin]. Aşa că Daredevil i-a ţinut locul lui Batman pentru Affleck, care a fost însă dintotdeauna un fan al Cavalerului Negru”, a explicat Smith.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Batman vs. Superman, Daredevil, Argo, Pearl Harbor, Armageddon, actor

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2013 22:56
Asta da pasiune :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells