Beautiful Creatures, de vineri pe ecrane

13 Feb 2013
Jeremy Irons şi debutanţii Alden Ehrenreich şi Alice Englert înfruntă forţele răului

O nouă poveste de dragoste atipică, în care elementele supranaturale şi personajele mistice condimentează acţiunea, se lansează de vineri pe ecrane: Cronicile Casterilor: A 16-a lună, adus de MediaPro Distribution, din 15 februarie, în cinematografele din toată ţara.

Adaptare a bestsellerului omonim scris de Kami Garcia şi Margaret Stohl, Cronicile Casterilor: A 16-a lună îi are în rolurile principale pe Alden Ehrenreich şi Alice Englert. El este Ethan, un băiat normal cu preocupări cotidiene, iar ea Lena, o tânără misterioasă care deţine puterea de a controla elementele naturale.

Pe lângă fascinanta iubire dintre doi adolescenţi care se încăpăţânează să demonstreze că sunt suflete pereche, filmul abordează şi lupta fiecărui individ pentru a-şi alege propriul destin. Tocmai acest aspect l-a cucerit pe regizorul filmului Richard LaGravenese, care declară: „Cu toate defectele şi temerile, cu toate întrebările şi slăbiciunile, noi muritorii, avem şi puteri enorme: credinţă, dreptul de a alege, compasiune, spirit de sacrificiu, dragoste... Spunând o poveste despre fiinţe supranaturale, sper să spun şi povestea magicei noastre omenii, care face din fiinţe obişnuite creaturi superbe şi extraordinare.”

La începutul filmului facem cunoştinţă cu Ethan, un băiat de 17 ani, măcinat de un coşmar care îl bântuie de câteva luni. Rămas fără mamă şi cu un tată suferind, Ethan îşi petrece zilele citind tot felul de cărţi şi sperând să scape cât mai curând din orăşelul său, în care niciodată nu se întâmplă nimic. Toate acestea se schimbă atunci când o cunoaşte pe misterioasa Lena, faţă de care simte o atracţie inexplicabilă. Fără să vrea, tânărul intră într-o lume plină de magie, vrăji şi secrete periculoase, din care doar iubirea ei l-ar putea salva.

Pe lângă Alden Ehrenreich şi Alice Englert, din distribuţie mai fac parte actori celebri ca Jeremy Irons (Reversal of Fortune), Viola Davis (The Help, Doubt), Emmy Rossum (Shameless), Thomas Mann  (Project X) şi Emma Thompson (Howard's End, Sense and Sensibility).

O producţie distribuită de MediaPro Distribution, filmul Cronicile Casterilor: A 16-a lună are premiera pe marile ecrane din ţară în data de 15 februarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiești), Cinema “Eugen Ionescu” (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Cinema Glendale (București).

Exploreaza subiecte similare:

Beautiful Creatures, Alden Ehrenreich, Alice Englert, Richard LaGravenese, Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum, Emma Thompson

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 13 februarie 2013 15:35
Chiar daca seamana cu Twilight eu o sa ma duc sa-l vizionez .
vangabriel pe 13 februarie 2013 22:35
se pare ca americanii au ramas fara ideii!!Si acest film face parte din seria interminabila twilight,the vampire diares,teen wolf,warm bodies si ce urmeaza se se mai produca(probabil ca in lipsa de idei o sa faca un serial de 548234789 de sezoane despre o poveste de dragoste dintre vampiri,zombie,orci,troli,,vrajitori,supereroi,zei si alti hibrizi!
Cristy2005ro pe 14 februarie 2013 01:11
l-am vazut azi la cinema ca a fost avanpremiera......frumos filmul......nu imi plac twilight si sincer nu ma asteptam la mare lucru de la acest film dar mi-a placut
monicarusu25 pe 14 februarie 2013 09:58
nu imi place filmul.
xerses pe 14 februarie 2013 10:43
Din curiozitate, il voi urmari.
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2013 17:28
Unul pe care il am de mult pe lista, si pe care de abia astept sa il urmaresc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells