Battleship cu extratereştri

de Ştefan Dobroiu în 2 Dec 2009
Battleship cu extratereştri

Încă un film inspirat de un joc (foto), Battleship, intră în pregătire, iar regizor este nimeni altul decât Peter Berg, omul din spatele succesului Hancock (se pare că partea a doua mai are de aşteptat) sau The Kingdom. Cu Hasbro, compania din spatele Transformers, drept producător, Battleship beneficiază acum de o intensă reclamă din partea regizorului Berg, care a început să spulbere aura de mister din jurul proiectului. Şi da, inamicul din film este extraterestru.

Cu ce să fie un film inspirat de jocul pe care-l jucam cu toţii în gimnaziu (şi nu numai), chemat Avioane, deşi doar o variantă a lui era doar cu avioane. O foaie de hârtie "de matematică", linii şi coloane numerotate şi încercarea de a ghici poziţia navelor adversarilor ne-au mâncat o mulţime de timp, uneori din orele mai plictisitoare, iar Berg a venit cu câteva idei pentru a face lucrurile mai interesante.

În primul rând, villain-ul din film va fi extratrestru. O întreagă rasă, de fapt, naufragiată pe Terra. Se pare că extratereştrii supără "partea umană" încercând să construiască un dispozitiv pentru a ne părăsi planeta, iar de aici intră în joc echipa de efecte speciale. Nave cu aspect de insectă, violenţe de nedescris şi întorsături de situaţie cât cuprinde sunt în planul lui Berg, care vrea să păstreze şi ideea de "încercări" în demersul de a distruge inamicul.

Dacă Battleship are o dată de lansare stabilită pentru Statele Unite, 5 august 2011, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre premiera românească. Cu toate acestea, un asemenea blockbuster produs de Hasbro trebuie să apară la un moment dat şi la noi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin pe 3 decembrie 2009 01:40
nu suna bine sf cred ca o sa fie jalnic la fel ca District 9 de neinteles
Andrei pe 3 decembrie 2009 18:08
District 9 este bestial tocmai pentru ca povestea incepe ciudat si continua foarte bine, iar sfarsitul este epocal. Personal sper sa existe o continuare la District 9 pentru ca ar pute sa fie si mai buna.

Dar si filmul de sus pare interesant, sa vedem ce o sa fie cand apare :)

Radu1711 pe 18 aprilie 2010 01:34
ce tare este imaginea :-)))))
marius93 pe 13 iulie 2010 10:14
Da, e amuzanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells