Batman vs. Superman cere o actriţă. Nu va fi însă Jaimie Alexander din Thor

de Cristina Grigore în 8 Nov 2013
Actriţele din G.I. Joe şi Fast & Furious 6 sunt în cărţi pentru multrâvnitul rol

Alegerea celei care o va întruchipa pe Diana Prince/Wonder Woman în viitorul Batman vs. Superman încinge spiritele la Hollywood, unde mai multe actriţe din pelicule de succes recente sunt în atenţia producătorilor. Variety.com a aflat că Gal Gadot din Fast & Furious şi Elodie Yung din G.I. Joe: Retaliation au fost chemate să dea probe pentru numitul rol. În plus, site-ul confirmă un zvon recent, legat de participarea la audiţii şi a actriţei Olga Kurylenko şi o exclude din cursă pe Jaimie Alexander din Thor, din cauza obligaţiilor sale vizavi de rivalul DC Comics, Studiourile Marvel.

Conform informaţiilor prezentate, Gadot, Yung şi Kurilenko au susţinut deja sau urmează să susţină teste pentru rolul central feminin, cel al Dianei Prince, aka Wonder Woman. Unele surse apropiate producţiei susţin însă şi posibilitatea ca personajul să fie de fapt doar iubita lui Bruce Wayne, însă descrierea de casting: „înaltă, brunetă, atletică şi exotică” se potriveşte înfăţişării lui Wonder Woman din benzile desenate.

Sursele pretind de asemenea că planul realizatorilor filmului nu este acela de a-l aduce în film doar pe Batman, ci şi pe alţi membri ai Justice League. Momentan, nu se ştie clar despre ce membri este vorba, însă Wonder Woman şi Flash sunt cu siguranţă incluşi în scenariu, fie că este vorba despre un rol semnificativ sau un simplu cameo.

Exploreaza subiecte similare:

Batman vs. Superman, Gal Gadot, Elodie Yung, Olga Kurylenko, Jaimie Alexander

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 8 noiembrie 2013 09:56
Desi Gal Gadot mi se pare una dintre cele mai frumoase femei din lume (ma si miram ca apare in mai multe filme) nu prea o vad ca Wonder Woman, cred ca este putin prea slaba pt acest rol.
spartacus pe 8 noiembrie 2013 14:18
Un personaj inutil Wonder Women. Pot gasi altele mai interesante in universul acesta...
Bayard pe 8 noiembrie 2013 18:18
Nici macar Olguta nu e potrivita pentru Wonder Woman .... inca imi pare rau ca au irosit-o pe Antje Traue in Man of Steel.
MikkaelWolfganger pe 8 noiembrie 2013 19:02
The truth has been spoken!
catajedi pe 10 noiembrie 2013 01:06
potrivita ar fi actrita din John Carter, Lynn Collins, dar acolo avea lentile ca ochii sa-i para albastri, iar Wonder Woman trebuie sa aiba ochi albastri categoric. O alta problema ar fi varsta deja are 36 ani, in 2015 ar avea 38. E adevarat Antje Traue ar fi fost o Wonder Woman absolut perfecta cu parul lung.
Tyson_Kyd pe 8 noiembrie 2013 18:53
As vrea sa-l vad pe Flash, dar WTF !! De ce ar fi introdusa Wonder Woman in Batman vs. Superman, iar aceasta sa fie interpretata de alta decat Megan Fox care urmeaza sa o joace in filmul Wonder Woman :| ?! Cea mai mare nelamurire a mea este ca Jaimie Alexander este exclusa din cursa pentru rolul Printesei Diana aka Wonder Woman pe baza pretextului cum ca ar fi jucat si intr-un film de la Marvel . De ce ?! Cand Ryan Reynolds l-a jucat pe Dead Pool in X-Men Origins : Wolverine si urmeaz sa-l joace din nou in filmul Dead Pool, cei de la DC nu s-au mai incumetat sa-l excluda din filmul Green Lantern pe baza aceluiasi pretext ! Nu stiu ce sa mai zic :| !
radurex25 pe 8 noiembrie 2013 21:02
ecranizarile x-man nu tin de marvel, tin de alt studio (universal, daca nu gresesc), de aceea nu a fost nici o problema cu reynolds; alexander, in schimb, a aparut intr-un film facut direct de marvel, nu de altii.
MikkaelWolfganger pe 10 noiembrie 2013 01:51
Hai sa zic ce am inteles eu.De fapt Marvel e creatorul si cumva proprietarul respectivelor caractere, lumi, univesuri etc., doar nu mai are dreptul sa le foloseasca pentru a scoate bani in filme.Exploatarea e facuta de Sony si 20th, care au cumparat drepturile de ecranizare pentru astea.Cred ca d-asta apare logo-ul Marvel inainte de orice film.
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2014 21:12
Ar fi animata serios lupta dintre cei doi cu o actrita centrala. Sper sa aleaga intelept.
yukkio pe 2 februarie 2014 21:29
daca au facut Batman vs Superman puteau gasi un personaj mai bun decat Wonder Woman

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells