Au început filmările la Spectre, noul film Bond

de Cristina Grigore în 9 Dec 2014
Iată şi o primă imagine de pe platourile de filmare

După ce Spectre, titlul noului film Bond, a fost anunţat săptămâna trecută, producţia acestuia a demarat ieri, la studiourile Pinewood din Londra. O primă imagine de pe platourile de filmare a fost publicată pe contul oficial de Twitter al filmului, preluată şi de Movieweb.com, ce menţionează şi că filmările se vor muta apoi în Mexico City, Roma, Maroc şi unele părţi ale Australiei (Solden, Obertilliach, Lake Altaussee). Acelaşi site anunţă că Bond va conduce în film un nou Aston Martin DB10, creat special pentru Spectre.

Povestea filmului – imaginată de John Logan, Neal Purvis şi Robert Wade, ni-l arată pe Bond încercând să ţină piept unei „sinistre organizaţii” – fără îndoială, cea care dă titlul filmului, o organizaţie teroristă ce a fost parte a francizei Bond încă de la debutul lui Sean Connery ca agent 007, în Dr. No. Celălalt fir narativ al scenariului îl are în centru pe noul M (Ralph Fiennes), care se confruntă cu adversari politici determinaţi să închidă serviciile secrete.

Într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly, regizorul filmului, Sam Mendes, a ţinut să sublinieze că dorinţa sa de a continua intriga şi liniile poveştii începute în Skyfall a jucat un rol important în decizia de a reveni la cârma lui Bond 24.

„Până la urmă totul s-a redus la poveste. Am readus în acţiune trei sau patru dintre personajele din Skyfall de care m-am ataşat şi cu ele am imaginat o nouă poveste Bond pe care am simţit că nu am finalizat-o. Şi după ce filmul [Skyfall] a fost lansat, iar eu m-am apucat să lucrez altceva, am fost convins că asta e povestea pe care vreau să o spun. Dacă e să te gândeşti, până la urmă asta e motivul pentru care faci un film. Vrei pur si simplu să spui ‘povestea’ şi ai un stil al tău anume de a o aduce în faţa publicului”, a mărturisit Mendes.

Naomie Harris (Moneypenny), Ben Whishaw (Q) şi Rory Kinnear (Tanner) revin în Spectre, alături de cel anunţat drept villain-ul peliculei, Christoph Waltz (Oberhauser), dar şi Dave Bautista (Mr. Hinx), Monica Bellucci (Lucia Scarria), Léa Seydoux (Madeleine Swann) şi Andrew Scott (Denbigh).

Filmul se lansează în România pe 23 octombrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Ralph Fiennes, SPECTRE, Sam Mendes, Skyfall, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Dave Bautista, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Andrew Scott

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 9 decembrie 2014 10:41
Sincer sa fiu,eu unul m-am saturat de filmele astea cu James Bond care pur si simplu nu vor sa se mai termine...si sper ca franciza asta sa ia sfarsit aici,cu Spectre.Povestea pare interesanta,nu zic nu,si sunt curios ce o sa iasa si cu acesta,dar sper ca acesta sa fie ultimul.
Costirik pe 9 decembrie 2014 23:48
:)))) copiii din ziua de azi..trist
zgrv pe 9 decembrie 2014 19:24
@ tafalogugabriel,
N-o sa fie așa, stai blând. Nu se opresc ei când vrei tu... sau altul. Atâta timp cât astfel de filme vor produce bani, or să tot curgă!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells