Au început filmările la America, venim!

de Ştefan Dobroiu în 8 Aug 2013
Comedia regizată de Răzvan Săvescu şi produsă de Libra Film are premiera în martie 2014

Săptămâna trecută au început filmările pentru comedia America, venim!, filmul de debut al regizorului Răzvan Săvescu, după un scenariu scris de regizor în colaborare cu Oana Ioachim.

"Filmul pune accentul pe întâmplările pline de umor şi neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se află pentru prima dată la New York. Exuberanţa şi lipsa lor totală de experienţă, precum şi lipsa noţiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, completată perfect de actorii din distribuţie, nume mari şi reprezentative pentru filmul românesc", se precizează într-un comunicat al companiei producătoare Libra Film.

Premiera românească a fost programată pentru 21 martie 2014 şi în rolurile principale îi vom vedea Mihai Călin, Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, Ioana Blaj, Ion Sapdaru, Tania Popa, Alexandru Bindea, Oana Ioachim. În film are o apariţie specială şi celebra actriţă de origine croată Mira Furlan, stabilită în prezent în Los Angeles şi cunoscută publicului din seriale precum Lost şi Babylon 5. Actriţa a devenit celebră în toată lumea în 1985, când filmul lui Emir Kusturica Tata în călătorie de serviciu/When Father Was Away on Business, cu ea pe afiş, a câştigat trofeul Palme d'Or şi a primit o nominalizare la Oscarul pentru Cel mai bun film străin.

Filmările lui America, venim! se vor desfăşura în Bucureşti până in 17 august, iar începând cu data de 18 august echipa se va deplasa în SUA, la New York, pentru încă 10 zile de filmare.

Exploreaza subiecte similare:

America venim!, Răzvan Săvescu, Mihai Călin, Adrian Vancica, Gheorghe Ifrim, Ion Sapdaru, Mira Furlan, Otac na sluzbenom putu, Emir Kusturica

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Just.Monique pe 8 august 2013 21:57
Abia astept sa vad filmul chiar daca unele persoare spun ca filmele romanesti nu sunt bune de nimic ! eu sunt de alta parere
vladimir84 pe 8 august 2013 22:46
Au fost ceva seriale romanesti de comedie bune si chiar foarte bune. Sa speram ca si acesta va face parte din ele.
alex_il_fenomeno pe 17 august 2013 01:12
Sa vedem cat de "comedie" va fi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells