Archer, spionul obraznic premiat cu Emmy, sosește la Comedy Central România

de Cinemagia în 13 Ian 2017
Luna ianuarie aduce la Comedy Central România unul dintre cele mai populare seriale de animație din SUA

Vineri, 13 ianuarie, de la ora 22:00, spionul Archer își face intrarea pe micile ecrane din România. Serialul poate fi urmărit în exclusivitate pe Comedy Central.

Difuzat încă din 2009, „Archer” este unul dintre cele mai vizionate serialele de animație din SUA, iar, în 2016, a câștigat două premii Emmy pentru Cea mai bună animație” și „Cel mai creativ program în format creativ”.

ISIS (International Secret Intelligence Service) constituie fundalul acţiunii serialului, al cărui personaj principal este spionul Sterling Archer, al cărui nume de cod este ”Ducesa”. Archer lucrează împreună cu mama sa, Mallory, care este și superiorul lui. În afara de o mama egocentrică, Archer trebuie să se confrunte și cu fosta lui iubită, Lana Kane și noul ei partener, Cyril Figgis.

Un alt personaj care contribuie la situațiile amuzante din fiecare episod este Cheryl, cunoscută de asemenea sub numele de Carol, naiva asistentă a lui Mallory. Este îndrăgostită de Archer, are tendințe piromane și masochiste, mănâncă o plantă de birou și adesea adulmecă sau înghite clei.

Deși este un maestru al disimulării și își duce misiunile la capăt cu succes, spionul nu are alte interese în afara plăcerilor: alcoolul, femeile și mașinile. Archer nu este vreun tip simpatic și nici responsabil, așa cum cere fișa postului de spion, ci afemeiat și irascibil, devenind astfel opusul lui James Bond.

„Archer” se distinge prin umorul ireverent, fiind în prezent al doilea cel mai vizionat serial de grupa de vârstă 18 - 34 ani. Intriga și personajele sunt construite în jurul umorului fără perdea, iar farsele pe care acestea și le joacă sunt sadice și lipsite de scrupule.

În ciuda faptului că este un serial de animație, producătorul și scenaristul Adam Rees și-a conturat personajele într-un mod realist, folosind drept sursă de inspirație actorii care le  împrumută vocile.

Telespectatorii din România vor putea urmări o parodie animată cu spioni și misiuni secrete care evoluează într-un cadru straniu, în care hainele si mașinile retro se combină cu device-urile actuale.

Din distribuția serialului fac parte H. Jon BenjaminJudy GreerAmber Nash și Aisha Tyler.

Exploreaza subiecte similare:

Archer, Adam Reese, H. Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash, Aisha Tyler

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells