Anne Hathaway va cânta în Les Miserables

de Cristina Grigore în 19 Oct 2011
Anne Hathaway va cânta în Les Miserables

Musical-ul ticsit cu vedete ale marelui ecran aflat acum în pregătire la Hollywood şi bazat pe binecunoscutul roman al lui Victor Hugo, Les Miserables, îi va oferi şansa lui Anne Hathaway, confirmată acum oficial drept protagonistă, să-şi demonstreze din nou calităţile vocale alături de Hugh Jackman, scrie The Playlist.

Actriţa a mai cântat alături de Jackman la ceremonia de prezentare a premiilor Oscar din 2009, iar distribuirea sa în Les Miserables i se datorează în mare măsură şi starului din X-Men şi Real Steel, care a propus-o pe Anne producătorilor pentru rolul lui Fantine, deşi pe lista scurtă a candidatelor pentru acest rol se mai aflau Amy Adams şi Rebecca Hall.

Jackman, care a primit în film rolul central, cel al lui Jean Valjean, a declarat recent că pelicula va conţine şi unele melodii noi faţă de ecranizările anterioare, aceasta fiind o cale, alături de dialog, de a transmite spectatorilor cât mai mult din atmosfera şi mesajul filmului.

În film au fost confirmaţi şi Russell Crowe, în rolul inspectorului Javert, dar şi Helena Bonham Carter, drept Madame Thernardier. Geoffrey Rush se află acum în negocieri pentru rolul lui Monsieur Thernardier, în timp ce Emma Watson ar putea primi rolul lui Cosette.

Pelicula îl are ca regizor pe Tom Hooper (The King’s Speech) şi va începe filmările în februarie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 19 octombrie 2011 10:17
o sa se descurce Anne Hathaway in Les Miserables
alex_il_fenomeno pe 19 octombrie 2011 15:18
chiar astept sa o vad pe actrita cantand .
catasmile17 pe 28 martie 2012 14:49
imi place de anne canta foarte frumos. eu zic ca se va descurca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells