Angelina Jolie și Brad Pitt vor juca împreună în By the Sea

de Cristina Grigore în 20 Iul 2014
Filmul va fi scris și regizat de Jolie

După mai multe luni în care a circulat zvonul unei reuniuni pe marele ecran a lui Brad Pitt și a partenerei sale de viață, Angelina Jolie, iată că studiourile Universal confirmă producția lui By The Sea, în care cele două sex-simboluri de la Hollywood vor juca împreună, după aproximativ zece ani de la comedia de acțiune Mr. & Mrs. Smith (pe platourile căreia s-au și cunoscut).

Potrivit TheWrap.com, filmul va fi regizat de Angelina Jolie, care se află acum în post-producție cu Unbroken, o poveste dramatică, cu șanse la Oscar, ce descrie povestea de viață a unui erou al celui de-Al Doilea Război Mondial, atletul olimpic Louis Zamperini. Tot Jolie se va ocupa de scenariul lui By the Sea și se va afla în echipa producătorilor, alături de Pitt.

Primul film regizat de Jolie, In the Land of Blood and Honey a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin. Prin intermediul casei sale de producție, Plan B Entertainment, Pitt a finanțat producții precum 12 Years a Slave și Moneyball.

„Angelina continuă să-și demonstreze extraordinarele sale abilități de povestitor, atât în fața, cât și în spatele camerei și suntem extrem de bucuroși să continuăm colaborarea cu ea prin intermediul lui By the Sea. Angelina și Brad reprezintă două dintre cele mai strălucite talente de la Hollywood și ne face mare plăcere să fim alături de ei în realizarea acestei producții”, se arată în comunicatul Universal.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie, Unbroken

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells