Angelina Jolie, primul gest „uman” după divorţ. L-a lăsat pe Brad Pitt să-şi vadă copiii, de Ziua Tatălui

de Gloria Sauciuc în 20 Iun 2017
De la anunțarea divorțului, cuplul s-a blocat într-o bătălie pentru custodia asupra celor șase copii
În aceste zile, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt mult mai „By the Sea” decât „Domnul şi doamna Smith”. Adică nu mai conduc un război media unul împotriva celuilalt și se pare că au ajuns la o existență semi-melancolică, dar pașnică.

La luni bune după ce s-a ajuns la o înţelegere care acordă lui Jolie deplină custodie, iar lui Pitt „vizite terapeutice”, fostul cuplu de aur al Hollywood-ului încearcă acest „co-parenting”. Pitt s-a bucurat sâmbătă împreună cu câțiva dintre copiii săi de o întâlnire timpurie de Ziua Tatălui, potrivit People.

Copiii au fost aduşi la casa lui Pitt  din Los Angeles dimineața, înainte să se reîntoarcă mai târziu în aceaşi zi, la Jolie pentru un zbor spre Addis Abeba, Etiopia, locul de naștere al fiicei cuplului, Zahara, de 12 ani. Să-şi petreacă câteva ore cu copiii lui poate să nu pară prea mult, dar ținând cont de relația controversată a lui Pitt cu Jolie de când cuplul s-a separat în sepltembrie trecut, este ceva ce merită remarcat.

De la anunțarea divorțului, cuplul s-a blocat într-o bătălie pentru custodia asupra celor șase copii – Maddox – 15 ani, Pax – 13 ani, Zahara – 12 ani, Shiloh – 10 ani și gemeni Vivienne și Knox – 8 ani – pe fondul unor acuzații de abuz faţă de copii. Pitt a fost ulterior achitat de toate acuzațiile. Ei au ajuns la un punct de cotitură la sfârșitul anului trecut, acceptând să-și soluționeze problemele în afara instanțelor și să pună pe primul plan interesul superior al copiilor.

„Am fost într-adevăr criticat dur și înlănţuit de un sistem când a fost chemată Protecţia Copilului. Și după aceea, am reușit să lucrăm împreună, să rezolvăm problemele. Amândoi facem tot ce ne stă în putință”, a spus Pitt pentru revista GQ despre lupta pentru custodie.

„Am auzit un avocat spunând: „Nimeni nu câștigă în instanță – este doar o chestiune de cine se rănește mai rău”. Și petreci un an întreg concentrându-te pe construirea unui caz, pentru a-ţi demonstra punctul și de ce ai dreptate și ceilalţi greșesc, ceea ce este doar o investiție în ură otrăvitoare. Pur şi simplu refuz. Și, din fericire, partenera mea este de acord”.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie, By the Sea, Mr. & Mrs. Smith

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Iată următorul proiect al echipei din spatele ultra popularului Game of Thrones

David Benioff și D.B. Weiss vor fi producătorii unei drame inspirate din Războiul Civil American

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback