Angelina Jolie îşi arată coarnele uriaşe în noul poster Maleficent

de Cristina Grigore în 12 Mar 2014
Aventura fantasy live action se lansează în România pe 30 mai

Aflată în centrul acţiunii din Maleficent - producţia live-action spusă din punctul de vedere al vrăjitoarei celei rele din Frumoasa din Pădurea Adormită - Angelina Jolie tronează şi pe noul poster pentru Statele Unite al filmului, înfăţişându-se cu o impresionantă pereche de coarne.

Simbolul Răului lipseşte însă din varianta pentru Marea Britanie a filmului – aşteptăm şi versiunea pentru România a afişelor – care este însă şi mai colorată, tânăra prinţesă Aurora apărând întinsă pe pat, în somnul indus de vrăjitoare, alături de cele trei zâne bune.

Prinţesa este interpretată în film de către Elle Fanning, fiica Angelinei, Vivienne Jolie-Pitt interpretând-o pe aceasta în copilărie, la patru ani. Vorbind despre provocările rolului său, Jolie a explicat: ,,Exerciţiul la care am apelat pentru a înţelege mai bine personajul nu a fost ,Cum să facem un villain să fie amuzant?’. A fost ,Ce îi face pe oameni să devină răi, agresivi, cruzi? Ce i s-a putut întâmpla acestei femei?’”.

Din distribuţia filmului, regizat de Robert Stromberg, mai fac parte: Juno Temple, Sharlto Copley, Peter Capaldi şi Brenton Thwaites. Lansarea în România va avea loc pe 30 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Maleficent, Elle Fanning, Vivienne Jolie-Pitt, Robert Stromberg, Juno Temple, Sharlto Copley, Peter Capaldi, Brenton Thwaites

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 martie 2014 11:18
Haha, de ce-or fi cenzurat coarnele in Marea Britanie??? Posterul american chiar este inspaimantator :), nu stiu de ce, pentru ca pana acum filmul asta mi se parea ridicol
cosmin742000 pe 12 martie 2014 15:35
Mai inspaimantator ca cu ( cacofonie intentionata ) Anjelina nu are cum sa fie :)
cosmin742000 pe 12 martie 2014 15:36
Coarnele sigur nu sunt puse de Brad Pitt?
alex_il_fenomeno pe 25 martie 2014 14:11
Ma asteptam, este capul de afis al distributiei acestei productii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells