Angelina Jolie ar putea lucra cu David O. Russell

de Cristina Grigore în 9 Iun 2011
Angelina Jolie ar putea lucra cu David O. Russell

După ce s-a retras din producţia lui Uncharted: Drake's Fortune, lăsând adaptarea jocului video în derivă, David O. Russell pare hotărât să facă din The Silver Linings Playbook viitorul său proiect şi a început deja căutarea actorilor din rolurile principale.

Conform SlashFilm, Mark Wahlberg a rămas alături de regizorul lui The Fighter (fusese anunţat, anterior, drept protagonistul lui Uncharted) şi ar putea să-i dea replica, în noul film, chiar Angelinei Jolie.

Actriţa pare a fi interesată de The Silver Linings Playbook, inspirat din romanul cu acelaşi nume al lui Matthew Quick, publicat în 2008, şi a acceptat să se întâlnească cu regizorul pentru a discuta despre un posibil rol.

Povestea îl are ca în centru pe Pat (Wahlberg), un fost profesor de liceu, care, după ce a stat patru ani într-o instituţie de boli mentale, revine în casa părinţilor săi şi încearcă să se pună pe picioare, în ideea că va fi din nou acceptat de către fosta soţie şi se va împăca cu ea.

Bradley Cooper şi Anne Hathaway au fost alăturaţi producţiei la sfârşitul anului trecut, însă locul lui Cooper a fost acum luat de Wahlberg, iar Hathaway este ocupată cu filmările la The Dark Knight Rises.

Nici Angelina Jolie nu pare o alegere viabilă pentru filmul lui Russell, având în vedere mulţimea proiectelor de care este legat numele ei (Salt 2, Maleficent, Cleopatra, dar şi post-producţia debutului său regizoral, In the Land of Blood and Honey).

Dacă reuşeşte să completeze distribuţia, regizorul ar putea da startul filmărilor în această toamnă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Printesa_79 pe 9 iunie 2011 13:38
Foarte interesant...
alex_il_fenomeno pe 10 iunie 2011 13:35
cred ca actrita poate sa faca o treaba excelenta ! sper sa accepte rolul !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells