Andreea Marin, veveriţă în The Nut Job

22 Ian 2014
Prezentatoarea TV o dublează pe Katherine Heigl în premiera de vineri

Aflată la cea de-a doua colaborare în cadrul unui proiect de animaţie, Andreea Marin s-a pregătit acum pentru a dubla vocea unei veveriţe senzuale din animaţia The Nut Job: Goana după alune 3D, pe care, în varianta originală, o interpretează superba Katherine Heigl. Filmul distribuit de MediaPro Distribution poate fi văzut pe marile ecrane din ţară începând cu 24 ianuarie.

Despre rolul veveriţei Andie, Andreea declară: „Pe lângă scenariul foarte amuzant, am fost extrem de încântată să joc o eroină, un personaj feminin puternic, care ştie ce vrea de la viaţă şi face întotdeauna alegerile corecte. Andie este un model frumos pentru cei mici. Veselia copiilor nu se compară cu nimic şi dacă eu am contribuit cu ceva prin personajul dublat, mă declar mai mult decât mulţumită.”

Proiectul animat îi readuce împreună, într-o nouă colaborare, pe Andreea Marin şi omul de radio Daniel Buzdugan, în rolurile unor veveriţe poznaşe şi îndrăgostite. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani pe platourile de la TVR Iaşi, unde şi-au început cariera, lucrând împreună pentru prima dată la emisiunea „Ţara lui Piticot”.

Veveriţa Andie este miloasă, caldă, inteligentă şi protectivă. E uşor de înţeles de ce toate vietăţile din parc au încredere în ea. Toate vietăţile... mai puţin Surly. Este devotată muncii sale şi, fie că salvează vieţi, desluşeşte mistere sau doar dă o mână de ajutor, această veveriţă roşcovană excelează în tot ceea ce face. Problema este că Andie devine dependentă de muncă. Deşi este mulţumită să lucreze sub comanda lui Raccoon, cel mai tare îşi doreşte ca toată lumea să se înţeleagă. Calea pe care o alege Andie poate fi primejdioasă, dar poate s-o ducă şi către şefia parcului pe care îl îndrăgeşte din toată inima.

Undeva într-un orăşel imaginar numit Oakton City, neastâmpărata veveriţă Surly şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul!

Pentru ca planul lor să reuşească, cei doi au nevoie şi de o echipă de nădejde, dispusă la orice pentru a obţine prada. Astfel intră în joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducătoarea Andie, ratonul Raccoon şi căţeluşa Precious.

Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă!

Un film distribuit de MediaPro Distribution, The Nut Job: Goana după alune are premiera pe 24 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Centrul Cultural Călăraşi, Cinema Grand Mall (Satu Mare).

Exploreaza subiecte similare:

Andreea Marin, Katherine Heigl, The Nut Job

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 22 ianuarie 2014 13:32
Muream daca nu aflam noutatea asta.
turtles pe 22 ianuarie 2014 14:18
:))))))))))
Kanessa pe 23 ianuarie 2014 06:46
Incetati cu dublarea animatiilor in limba romana!!Strica tot farmecul animatiei pentru ca actorii/vedetele din lumea mondena care dubleaza nu transmit nici o emotie si nu se emuleaza pe personaj si poveste.Ca sa nu mai mentionez ca sunt platite la modul nesimtit pentru aceasta munca.Si un ultim argument...eu am invatat limba engleza urmarind la tv sau cinema animatii nedublate, uneori nici subtitrate...si mi-a placut enorm sa-mi storc singur creierii ca sa inteleg ce spuneau personajele animate.Ne indobitocim singuri copii si apoi ne miram de ce nu cunosc o limba de circulatie internationala la nivel mediu, iar limba romana o stalcesc cu prima ocazie!
iiii pe 23 ianuarie 2014 10:36
ADEVARAT!!!
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 15:17
Are o voce calda, cred ca va fi un dublaj decent.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells