Andi Vasluianu, Adrian Titieni şi Diana Cavallioti - videochat pe Realitatea.net

25 Mar 2010
Andi Vasluianu, Adrian Titieni şi Diana Cavallioti - videochat pe Realitatea.net

Trei dintre nominalizaţii Premiilor Gopo vor participa astăzi la talk-show-ul online Realitatea.net găzduit de Costi Rogozanu. Iubitorii de film vor putea viziona videochat-ul, unde sunt aşteptate şi întrebările pentru invitaţi.
Andi Vasluianu şi Adrian Titieni se luptă, alături de alţi trei nominalizaţi, pentru titlul de Cel mai bun actor în rol principal oferit în cadrul Premiilor Gopo, în timp ce Diana Cavallioti este nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar pentru interpretarea personajului Ana din Întâlniri încrucişate.

Actor în peste 40 de filme, Andi Vasluianu a primit nominalizarea pentru prestaţia de excepţie din pelicula Cealaltă Irina unde joacă rolul anti-eroului Aurel Jianu. În cadrul aceleiaşi secţiuni, Adrian Titieni a fost nominalizat pentru
interpretarea personajului Mihai din lungmetrajul de debut al lui Adrian Sitaru, Pescuit sportiv, nominalizat şi el pentru Cea mai buna regie.

Cei trei vor discuta astăzi, de la ora 16:00, împreună cu jurnalistul Costi Rogozanu, despre aşteptările legate de Gala Premiilor Gopo, ce înseamnă talent în actorie şi cum evoluează filmul românesc în comparaţie cu cel european.

Cei care doresc să le adreseze întrebari invitaţilor au la dispoziţie adresa Realitatea.net/videochat unde vor putea urmări şi transmisiunea directă a talk-show-ului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
video chat bucuresti studio vi pe 23 iunie 2010 21:02
video chat bucuresti studio videochat studio videochat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells