Amuzanta Kristen Wiig

de Ştefan Dobroiu în 26 Aug 2013
De vinerea trecută, actriţa este pe ecrane în comedia Girl Most Likely

Kristen Wiig apare pe aproape toate listele cu cele mai amuzante actriţe de la Hollywood, iar de vinerea trecută este pe marile ecrane cu Fata care promitea/Girl Most Likely. Pe 22 august Wiig a devenit cvadragenară, aşa că îi urăm mulţi ani plini de proiecte interesante şi o redescoperim într-un material dedicat ei în exclusivitate.

Bridesmaids/Domnişoare de onoare ni s-a părut una dintre cele mai bune comedii ale lui 2011 şi ţi-o recomandăm cu mare căldură, asta dacă nu ai văzut-o deja şi ştii despre ce vorbim. După ce toate uşile i-au fost deschise de acest mare succes pentru care a primit o nominalizare la Oscarul pentru Cel mai bun scenariu, Wiig nu mai pridideşte cu treaba şi are o mulţime de proiecte interesante în program. Află detalii despre ele mai jos.

Nimeni nu o cunoştea acum zece ani, când apărea în The Joe Schmo Show, o parodie la atât de familiarele reality show-uri din programele televiziunilor americane. Vocea ei le-a atras atenţia celor de la Saturday Night Live, iar din 2005 Wiig devine o prezenţă constantă în sketch-urile acestei populare emisiuni. Personajele ei au făcut să fie inclusă pe o listă a celor mai bune 15 impersonări, listă compilată de revista Entertainment Weekly în 2008, iar în aprilie 2009 se afla pe lista celor mai amuzante 25 de femei de la Hollywood.

Celebritatea în lumea filmului vine în 2007, când apare în Knocked Up/Un pic însărcinată, unde improvizaţiile ei îi atrag atenţia regizorului şi producătorului Judd Apatow, marele guru al comediei americane recente. Acesta o cooptează în Walk Hard, parodia sa la lumea muzicii, dar şi în Înşelat de Sarah Marshall. Chiar şi aşa, e posibil să nu o fi remarcat pe Wiig până la Domnişoare de onoare, mare hit comic al lui 2011, după ce a încasat 280 de milioane de dolari în lumea întreagă. Co-scenaristă şi actriţă principală, Wiig sondează problemele existenţiale ale unei femei trecute de prima tinereţe care, şomeră şi nemăritată, este afectată de logodna celei mai bune prietene, dar şi de relaţia plină de suişuri şi coborâşuri cu domnişoarele de onoare de la nunta acesteia. Dacă CNP-ul tău începe cu 1 şi deja ai etichetat filmul drept unul "pentru gagici", poţi să te răzgândeşti: e amuzant şi pentru spectatori, nu doar pentru spectatoare.

Succesul lui Bridesmaids a schimbat totul pentru Wiig, iar acum actriţa chiar are de unde alege. A revenit la rolurile vocale în continuările Despicable Me 2, un succes al lui 2013, şi How to Train Your Dragon 2, unul dintre cele mai aşteptate sequeluri animate ale lui 2014.

La nul o vom vedea şi în The Secret Life of Warren Mitty, cea mai nouă comedie a lui Ben Stiller, în care actorul îl va interpreta pe personajul titular, un timid editor foto la o revistă care porneşte într-o adevărată aventură când îi dispare un important cadru din colecţie. Wiig va fi Cheryl, o femeie ce îi va atrage eroului atenţia şi-l va îndemna să ducă la bun sfârşit fapte ieşite din comun. Atenţie, The Secret Life of Walter Mitty ar putea fi în cărţi pentru Oscarurile de la anul!

În septembrie i se lansează în SUA Hateship Loveship, o dramedie despre planurile unei adolescente (Hailee Steinfeld, de văzut şi în Ender's Game) de a o face pe dădaca ei (Wiig) să se îndrăgostească de tatăl ei (Guy Pearce), un fost dependent de droguri acum încercând să se ţină departe de acestea.

A terminat filmările şi la The Skeleton Twins (referire la The Skeleton Key), o dramedie despre doi gemeni (Wiig, Bill Hader) care, după ce reuşesc să înşele moartea în aceeaşi zi, se reunesc pentru a reexamina ceea ce i-a despărţit cu multă vreme în urmă.

Kristen Wiig filmează în acest moment la Welcome to Me, o nouă comedie despre o femeie cu tulburări de personalitate care, după ce câştigă o imensă sumă de bani la loterie, îşi lansează propriul show de televiziune, luându-şi pe nepregătite familie, prietenii, dar şi spectatorii. Filmul se va lansa în 2014 în SUA şi probabil va fi adus şi în România.

Exploreaza subiecte similare:

Girl Most Likely, Kristen Wiig, Bridesmaids, The Secret Life of Walter Mitty, Despicable Me 2, How to Train Your Dragon 2, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Testicule pe 26 august 2013 17:02
Bridesmaids a fost o catastrofa, si actrita asta n-are stofa de comedie.
alex_il_fenomeno pe 30 august 2013 14:23
Si mie imi place foarte mult de ea, emana o asemenea energie pozitiva de fiecare data.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells