American Honey - câştigător la British Independent Film Awards

de Cristina Grigore în 5 Dec 2016
Filmul a câştigat anul acesta Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Cannes

Premiile BIFA (British Independent Film Awards) au fost decernate ieri seară, a anunţat Variety.com, iar pelicula câştigătoare a fost American Honey. Filmul lui Andrea Arnold s-a ales cu patru trofee, printre care şi cel pentru Cel mai bun film britanic independent, dar şi cel pentru Cea mai bună actriţă, ce ia revenit protagonistei, Sacha Lane.

American Honey (din a cărui distribuţie face parte şi Shia LABeouf) spune povestea unei adolescente, care fără perspectivă şi obligaţii, alege să se alăture unei echipe de tineri vânzători ambulanţi de abonamente la diverse publicaţii. Noul stil de viaţă, presărat de fapte la limita legii, petreceri fără sfârşit şi încurcături amoroase – o seduce. În compania nonconformiştilor săi tovarăşi, traversează întreaga coastă de vest a Statelor Unite.

Pelicula, ce a câştigat Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, a fost descrisă ca fiind „în parte o imagine feerică, picarescă, a generaţiilor de pe finalul secolului XX, în parte un tablou distorsionat al unei moşteniri americane, dar şi un musical compus cu iTunes, excelent înfăţişat”.

Michael Fassbender, Jamie Dornan, Martin Freeman, Naomie Harris, Anna Friel, Lena Headey, Patrick Stewart şi Danny Boyle s-au aflat printre celebrităţile ce au luat parte, anul acesta, la gala de premiere desfăşurată la Old Billingsgate din Londra şi prezentată de actriţa Jennifer Saunders.

Exploreaza subiecte similare:

American Honey

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells