Amber Heard, dată în judecată de producătorii filmului London Fields, în care are rol central

de Gloria Sauciuc în 26 Nov 2016
I se cer daune de 10 milioane de dolari pentru „refuzul de a juca scenele provocatoare, cu nuditate”

Amber Heard, dată în judecată pentru încălcări ale obligațiilor față de London Fields În cadrul unui proces în care se cer 10 milioane de dolari, actrița Amber Heard este acuzată de a-și fi încălcat obligațiile contractuale. Amber Heard este ultima figură nouă chemată în instanță pentru London Fields, filmul inspirat din romanul mult-aclamat al lui Martin Amis, care țintea un debut glorios la Festivalul Internațional de Film de la Toronto doar pentru ca, mai apoi, să intre într-un hățiș legal cauzat de lipsa unui distribuitor.

Luni, producătorii filmului au dat-o în judecată pe Heard. În film, ea joacă rolul unei clarvăzătoare promiscue, una care va fi asasinată. Acum mai bine de un an, debutul filmului la Toronto a trezit controverse datorită absenței multor actori la premieră. Matthew Cullen, regizorul, a dat în judecată firma Nicola Six Limited pentru fraudă, afirmând că producătorii au deturnat versiunea finală a filmului.

Reprezentantul producătorului, Christopher Hanley a contracarat susținând că regizorul nu s-a încadrat în buget și în termen. Mai mult, se zice că filmul a precipitat divorțul lui Heard de Johnny Depp, care joacă un rol minor în film. Acum, Heard este acuzată de încălcarea contractului: „Deși tensiunile inevitabile dintre actori și regizori, pe de o parte, și producători, pe de alta, nu sunt ceva nou la Hollywood, acțiunile nepermise și neautorizate ale lui Heard, Cullen și nu numai - și mai ales, campania lor de a denigra pe reclamant, filmul și pe investitorii acestuia sunt aproape fără precedent” - sună plângerea depusă la curtea de justiție din Los Angeles.

Conform acesteia, Heard și-a încălcat obligațiile contractuale neîndeplinindu-și prestațiile de actor conform contractului și neluând parte la premiera de la Toronto. Și Cullen, regizorul, acuzat de asemenea de către producători, s-a declarat nemulțumit de montajul filmului.

Actorii s-au coalizat cu regizorul, fiind acuzați de către compania de producție Nicola Six că, deși prestația lor a fost convenită în termeni clari, nu și-au îndeplinit-o. „Refuzul lui Heard de a juca în scene provocatoare, incluzând nuditate, lucru convenit inițial, a dus la rescrierea unor scene întregi”. 

Astfel, compania de producție îi cere daune compensatorii de cel puțin 10 milioane dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Amber Heard

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells