Amanda Seyfried vrea să meargă pe urmele lui Meryl Streep

de Răzvan Boboc în 9 Iul 2010
Amanda Seyfried vrea să meargă pe urmele lui Meryl Streep

Tânăra actriţă Amanda Seyfried îşi doreşte foarte tare să aibă o carieră cinematografică asemănătoare cu cea a celebrei Meryl Streep, scrie Femalefirst.co.uk. Cele două au jucat împreună pe marile ecrane în muzicalul Mamma mia!.

"Aş vrea să fiu una dintre acele actriţe care pot face orice. Vreau să fiu ca Meryl Streep într-o bună zi", a declarat Amanda.

Amanda a debutat pe marile ecrane în 2004, în comedia Mean Girls, în care a jucat alături de Lindsay Lohan. Au urmat mai multe roluri în seriale de televiziune, iar apariţia din Mamma Mia a făcut-o cunoscută la nivel mondial.

Recent, aţi putut-o vedea în comedia romantică  Letters to Juliet, alături de Gael García Bernal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 09:35
mai are mult de lucrat pana sa ajunga ca Meryl Streep! Dar orice e posibil!
cristinica pe 9 iulie 2010 10:29
bravo ei dar mai are mult de lucrat...
cavallioty pe 9 iulie 2010 10:46
normal ca mai are de lucrat,e si ea constienta ca nu poate ajuge la nivelul lui Maryl Streep foarte repede dar macar are o figura reprezentativa din lumea fimului pe care sa o urmeze
Krakatau pe 9 iulie 2010 12:17
Bravo ei ca are un idol, ca vrea sa-i urmeze pasii si ca isi da seama ca are foarte mult de lucrat. E foarte frumoasa, stie sa joace, deci...de ce nu...
Lilian pe 9 iulie 2010 14:45
N-are talentul lui Meryl Streep, asa ca poate sa lucreze mult si bine! O sa ramina o gisculita, numai buna pentru comedioare romantice.
fanfirth pe 9 iulie 2010 14:48
E bine sa ai asa un nume spre care sa tinzi. Cu toate astea depinde si de rolurile care i se vor oferi si pe care le accepta ea sa ajunga sa completeze o cariera ca a lui Meryl
Imperator pe 10 iulie 2010 00:43
Cine n-ar vrea sa ajunga ca Meryl Streep?
ofelik_cat pe 10 iulie 2010 01:48
da" intr-o buna zi" o sa fie ! daca asta isi doreste,va lucra mai mult si poate sa o si intreaca....dar asta e ceva de departe......bafta !
oana pe 10 iulie 2010 11:50
idiotenie mai mare n-am auzit. Nu conteaza anii, nici intr-o suta de ani nu o va ajunge pe Meryl Streep. Meryl facea roluri memorabile de la 30 de ani. profesionalism dezavarsit. Nu conteaza de exerienta, geniile se nasc rar, iar in cinematografie Meryl este varful, alaturi de Katharine Hepburn. Bine a zis cineva mai sus ca Amanda asta va ramane o gasculita care va face doar comedii romantice, alde Meg Ryan si altele n-au reusit in viata lor sa treaca la alt nivel...pur si simplu.
Simy08 pe 10 iulie 2010 12:21
nu joaca doar in comedii romantice:P.uitativa la chloe nu e comedie romantica,e drama unde intepreteaza rolul unei prostituate.e un remake dupa un filme francez nu ii mai tin exact numele
marius93 pe 11 iulie 2010 14:49
Ii doresc bafta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells