Amanda Seyfried se alătură distribuţiei western-ului regizat de Seth MacFarlane

de Cristina Grigore în 12 Feb 2013
O altă actriţă de calibru atrasă în proiect este Charlize Theron

După ce săptămâna trecută regizorul lui Ted şi creatorul lui American Dad şi Family Guy îşi anunţa noul proiect, iată că cineastul îşi strânge acum şi actorii din distribuţie, mai ales că filmările la  Million Ways to Die in the West sunt programate să înceapă în luna mai. Potrivit Deadline.com,  Amanda Seyfried se află acum în negocieri pentru un rol în western, asta după ce o altă actriţă de calibru, Charlize Theron, şi-a anunţat participarea.

Noua peliculă a lui MacFarlane dovedeşte similitudini cu filmul lui Mel Brooks din 1974, Blazing Saddles şi are în centru un fermier mototol care face încercări disperate de a-i recuceri inima fostei sale iubite, dragostea vieţii sale, iar una din metodele inedite la care s-a gândit să apeleze este aceea de a deveni un bun pistolar. Nu pierde ocazia de a se antrena pentru asta asistat de soţia unui răufăcător al locului (Theron), însă complicaţiile apar atunci când el se îndrăgosteşte de aceasta, iar soţul intră în scenă, dornic să-şi ia nevasta înapoi.

Momentan, nu a fost specificat rolul oferit lui Seyfried. Pe frumoasa actriţă de 27 de ani o poţi vedea anul acesta în pelicula biografică Lovelace, dar şi în The Big Wedding şi Les Miserables.

Exploreaza subiecte similare:

Ted, American Dad!, Family Guy, Amanda Seyfried, Charlize Theron, Mel Brooks, Blazing Saddles, Lovelace, The Big Wedding, Les miserables, actor

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 12 februarie 2013 09:38
va fi interesant sa joace intr-un astfel de film.
cosmin742000 pe 12 februarie 2013 16:14
Western in ziua de azi ? Si regizat de "creatorul "lui " Ted" ?Poate se crede si John Ford mai stii?:))Orcum era clar ca nu e in stare sa faca ceva nou (pt asa ceva trebuie sa ai si ceva idei), asa ca de ce nu un , ati ghicit , remake .al clasicului Blazing saddles.Sa va fie de bine::))
AndreBlack pe 12 februarie 2013 17:36
Chiar ar fi interesant sa o vad pe Amanda intr-un film western , cu toate ca se adapteaza la orice film .
Fourleaf22 pe 12 februarie 2013 17:38
Cea mai faina poza a ei au ales-o pt. articolul asta cred.
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2013 10:01
Un punct in plus pentru film. Acum sa vedem unde il vom gasi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells