Alien: Covenant va fi urmat de un nou film, ce va începe producţia în 2018, confirmă Ridley Scott

de Cristina Grigore în 10 Mai 2017
Noile filme pe care cineastul le-a adăugat universului Alien menţin suspansul, teroarea şi misterul

Ajuns deja la 79 de ani, Ridley Scott nu încetineşte ritmul, ci continuă să dezvolte producţii bazate pe cele mai de succes titluri ale sale. Se pregăteşte de relansarea lui Blade Runner 2049 (noul film, la care a lucrat ca producător executiv, se va lansa în luna octombrie). Dar, mai înainte, va promova noul său efort regizoral, Alien: Covenant, un sequel al lui Prometheus (2012), ce este, la rândul său, un (fel de) prequel al lui Alien (1979).

Cineastul a confirmat, într-un interviu acordat IGN.com, că a început deja lucrul la pelicula ce îi va urma lui Alien: Covenant. Aceasta va intra în producţie anul viitor. „Ne ocupăm chiar acum de scenariu. Vom începe filmările în 14 luni”, a spus Scott. Urmează ca şi cei de la 20th Century Fox să confirme includerea producţiei - ce va purta, se pare, numele de Alien: Awakening - în orarul lui 2018. 

Înainte ca cineastul să termine cu Alien: Covenant, Fox a inclus în planurile sale Alien 5. Filmul, la cârma căruia a fost numit Neill Blomkamp, ar fi fost un sequel direct al lui Aliens (1986), şi ar fi ignorat evenimentele din Alien 2 (1992) şi Alien: Resurrection (1997). Studioul a renunţat ulterior la proiectul în care urma să aibă rol de producător şi Ridley Scott. „Le-am zis că nu refuz propunerea, însă i-am întrebat: ‚De ce să facem ambele filme (Covenant şi Alien 5)? Nu are sens’”, a spus el.

Exploreaza subiecte similare:

Alien: Covenant, ridley scott, Blade Runner 2049, Prometheus, Alien, Aliens, Alien: Resurrection, Neill Blomkamp

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 10 mai 2017 11:10
In 1992 a aparut Alien 3, nu Alien 2 (care se numeste Aliens) !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells