Alec Baldwin, scene fierbinți cu o actriță minoră. Neagă că ar fi știut vârsta colegei de platou

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2017
Kevin Spacey se află printre producătorii filmului independent „Mini's First Time”, alături de producătorul lui Fifty Shades of Grey

Alec Baldwin este acuzat că ar fi jucat în scene fierbinți cu Nikki Reed, colega de platou din Mini's First Time, tânăra având numai 16 ani la momentul filmării. Actorul, în schimb, susține că la momentul realizării filmului independent (2006), ar fi fost indus în eroare de către producători cu privire la vârsta actriței. Toate aceste informații au ieșit la iveală odată cu publicarea de către Baldwin a memoriilor sale, „Nevertheless: A Memoir”.

„Aveam pe atunci patruzeci și șapte de ani, și nu m-am gândit că ar trebui să verific ce vârstă are Nikki Reed. Atunci când am aflat, la finalizarea filmului, că are numai șaisprezece ani, m-am supărat pe producători, care nu m-au informat despre asta”, scrie Baldwin. Ceea ce nu ar fi adevărat, susține Dana Brunetti, care a semnat împreună cu Kevin Spacey și Evan Astrowsky producția filmului.

„Este o minciună”, declară Brunetti, care a semnat producția și pentru Fifty Shades of Grey, pentru The Hollywood Reporter: „Am citit și îmi venea să spun „Fir-ar..!”. Sigur că Baldwin știa ce vârstă are actrița. De aceea nu apar scene de nuditate în film. Știa chiar de la începutul filmului. Cred că l-a jucat prea mult pe Donald Trump și nu mai face diferența între adevăr și minciună”.

Producătoarea, nominalizată de două ori la Oscar, susține că la casting au avut patru finaliste, și Baldwin însuși a ales-o pe Reed. „Dacă ar fi spus măcar că nu a știut ce vârstă are, am fi știut că e mincinos și atât, nu ziceam nimic”, declara Brunetti pentru THR. „Însă, atunci când ne-a învinovățit pe noi, nu am putut tolera. Ne face pe noi să arătăm necinstiți, de parcă am făcut ceva greșit sau dubios, și am fi ascuns ceva. Mă pune într-o poziție proastă. Îl pune pe Evan într-o poziție proastă. Înțelege că producătorul e Kevin Spacey?”.

„Știam cu toții că actrița are 16 ani. Am discutat la început, ne-am asigurat că vorbim cu ea să vedem dacă are maturitatea necesară rolului”, declara Guthe pentru THR. „Pe platou, Nikki, având 16 ani, vorbea uneori repede așa cum fac adolescenții iar Alec mi-a atras atenția pentru că o înțelegea greu iar eu îi aminteam că „Ea are doar 16 ani”. Baldwin încă nu a răspuns la izbucnirea lui Brunetti.

Exploreaza subiecte similare:

Alec Baldwin, Fifty Shades of Grey, Nikki Reed, Dana Brunetti, Evan Astrowsky, Mini's First Time, Donald Trump

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells