Adaptarea jocului video Uncharted va începe filmările la începutul anul viitor

de Cristina Grigore în 18 Iul 2014
În rolul central, cel al lui Nathan Drake, îl vom vedea pe Mark Wahlberg

Un proiect aflat în dezvoltare încă din 2008, adaptarea jocului video al Sony, Uncharted, se îndreaptă spre producție, scrie Zap2it.com, ce preia confirmarea regizorului Seth Gordon. Potrivit declarațiilor acestuia și ale studioului, pelicula va începe filmările în prima parte a lui 2015.

Referitor la direcția în care se va îndrepta intriga filmului, Gordon a spus: ,,Va onora mitologia jocului, însă trebuie să menționez că vom prelua elementele cele mai interesante din joc și vom dezvolta apoi, pornind de aici… Există și chestii are nu apar în joc”, a mai punctat regizorul.

,,Îmi place foarte mult complexitatea, dar și modul sofisticat în care este redată povestea jocului. Către asta tindem – însă nu ne dorim să spunem fix aceeași poveste, bineînțeles – ci una care să nu schimbe prea mult regulile jocului, dar care ia proporții”.

Și asta pentru că ,,cei care joacă aceste jocuri și le știu foarte bine nu-și doresc să audă aceeași poveste”, este de părere Gordon, care a mai adăugat că acțiunea se va desfășura în mai multe părți ale lumii și că Mark Wahlberg a rămas atașat rolului central, cel al lui Nathan Drake.

Exploreaza subiecte similare:

Mark Wahlberg, Uncharted: Drake's Fortune, Seth Gordon

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells