Actriţa Farrah Fawcett a încetat din viaţă

de Răzvan Boboc în 25 Iun 2009
Actriţa Farrah Fawcett a încetat din viaţă

Actriţa americană Farrah Fawcett, celebră pentru rolul din serialul de televiziune Ingerii lui Charlie, a încetat din viaţă, astăzi, anunţă CNN. Avea 62 de ani şi suferea de cancer de colon. Actorul Ryan O'Neal, partenerul ei de viaţă din ultimii 27 de ani, a fost alături de Farrah până în ultima clipă. Acesta anunţase luni că vrea să o ia de soţie.

Farrah Fawcett a fost diagnosticată cu cancer la colon în septembrie 2006. Patru luni mai târziu a declarat că s-a însănătoşit, dar boala a revenit în mai 2007.

Actriţa, cunoscută mai ales din serialul Îngerii lui Charlie, a fost nominalzată de-a lungul carierei de şase ori la Globurile de Aur. Era considerată una dintre cele mai frumoase blonde din istoria Hollywood-ului.

În documentarul "Farrah's Story", difuzat de NBC la jumătatea lunii mai, Fawcett a vorbit deschis despre tratamentele pe care le-a urmat în SUA şi Germania.

"Oricât mi-aş fi dorit să păstrez secretul în legătură cu boala mea, nu pot să nu mă gândesc la toţi cei care poartă aceeaşi cruce şi pot învăţa ceva din ceea ce mi s-a întâmplat şi mie. Nu am înţeles niciodată de ce erau oamenii atât de interesaţi de ceea ce fac eu. Până acum", declara Farrah.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
10nutz_413x pe 25 iunie 2009 20:04
RIP. Imi placea f mult de ea, urmaream inainte, demult, ingerii lui charlie...pacat, nu era asa de batrana
alex pe 25 iunie 2009 22:40
ce pacat!
andra16 pe 25 iunie 2009 23:40
era asa simpatica...cand eram mica imi placeau la nebunie Charlie`s Angels..pacat :(
doinarac pe 25 iunie 2009 23:42
Sa se odihneasca in pace! intr-adevar 62 ani nu este foarte mult!
Actori sunt oameni si oamenii nu sunt nemuritori! Numai ca in cazul lor , fiind sub lumina reflectoarelor , ne dorim sa stea cat mai mult printre noi!

alex_il_fenomeno pe 1 august 2013 17:43
O actrita impresionanta, de care chiar imi pare rau...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells