Actriţa Emily Ratajkowski se crede discriminată din cauza bustului generos

de Cristina Grigore în 4 Iul 2017
Atuurile feminine sunt, uneori, privite ca un dezavantaj în obţinerea rolurilor dorite, iar acest lucru nu ar trebui să se întâmple, susţine ea

Fotomodelul devenit actriţă, Emily Ratajkowski, susţine, într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar – ediţia pentru Australia a lunii august, pentru care a şi pozat nud – că femeile sunt adesea criticate pentru faptul că îşi expun atuurile feminine şi că a avea sânii mari în industria cinematografică este considerat un dezavantaj.

Ratajkowski (26 de ani) – care s-a făcut remarcată într-un clip video al lui Robin Thicke (a fost unul dintre modelele topless din Blurred Lines) şi a jucat apoi în filmele Entourage şi Gone Girl – a spus că, din cauza bustului său generos, este adesea refuzată de către directorii de casting.

„Iată ce mi se întămplă. Aud adesea: 'Oh, este prea sexy'… Sună a discriminare faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari. Ce este în neregulă cu sânii? Sunt frumoşi când sunt mari, sunt frumoşi când sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?”, se întreabă actriţa.

„Societatea noastră le spune femeilor ce nu pot fi – sexy, sigure pe ele şi cu opinii politice. Asta ne-ar oferi prea multă putere. În schimb, ni se cere să ne expunem şi să ne apărăm punctele de vedere, ceea ce ne face să ni le şi punem la îndoială, în vreme ce bărbaţii fac acest lucru fără să li ceară socoteală”, a mai arătat ea.

Din fericire, actriţa are alături de ea cel puţin o persoană ce îi susţine convingerile feministe. Este vorba despre iubitul său, Jeff Magid, despre care spune că, datorită educaţiei primite de la mama sa, „iubeşte profund femeile şi le respectă”, aşa că o înţelege cel mai bine. 

Exploreaza subiecte similare:

Emily Ratajkowski, Gone Girl, Entourage

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 5 iulie 2017 01:45
Ce ipocrita:))) E un fel de a musca mana care te a hranit:))) Fara bustul ala era si acum o anonima;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback