Actorul de culoare Chiwetel Ejiofor, ales drept apostolul Petru în Maria Magdalena

de Cristina Grigore în 15 Iul 2016
În rol principal va apărea actriţa din The Girl With the Dragon Tattoo, Rooney Mara

Drama biblică Maria Magdalena a adăugat distribuţiei un celebru actor de culoare, nominalizatul la Oscar pentru 12 Years a Slave Chiwetel Ejiofor, anunţă Deadline.com. Acesta îl va interpreta în film pe apostolul Petru, un rol interpretat de-a lungul timpului de actori ca Omar Sharif, Ken Stott, James Brolin şi Max von Sydow.

Ejiofor a mai avut roluri în SF-ul The Martian, remake-ul Secret in Their Eyes şi drama poliţistă Triple 9. Va apărea, în noiembrie, alături de Benedict Cumberbatch şi Tilda Swinton în adaptarea Marvel Doctor Strange.

În pelicula ce va reda povestea Mariei Magdalena o vom vedea în rol central pe Rooney Mara (The Social Network, The Girl With the Dragon Tattoo). Joaquin Phoenix va fi Isus.

„Maria Magdalena este un personaj puternic, unic pentru vremea în care a trăit, iar povestea ei va oferi publicului ocazia de a înţelege, astfel, mai bine, turbulenţele culturale, pasiunile umane şi devotamentul religios ce au influenţat şi modelat atât de puternic istoria modernă”, au declarat Peter Kujawski şi Robert Walak de la Universal Pictures.

Exploreaza subiecte similare:

Chiwetel Ejiofor, Mary Magdalene, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells