Actorii din Friends, după 20 de ani

de Ştefan Dobroiu în 22 Sep 2014
Primul episod al popularului sitcom a fost difuzat pe 22 septembrie 1994

Friends s-a lansat pe micile ecrane americane pe 22 septembrie 1994 şi a luat sfârşit, pe 6 mai 2004, cu cel mai vizionat episod de serial al acelui deceniu (52 de milioane de spectatori). Cei de la revista Time explorează istoria serialului dezvăluind şi evoluţia în carieră a celor şase actori din rolurile principale.

Jennifer Aniston/Rachel
Este una dintre cele mai cunoscute actriţe ale momentului şi poate fi văzută pe ecranele noastre în Life of Crime. Dintre colegii ei din serial a ajuns cea mai populară şi dublează succese de casă cu apariţii, la cei peste 40 de ani ai ei, în liste cu cele mai sexy actriţe.

Courtney Cox/Monica
Courtney Cox şi-a continuat cariera cu apariţii în populara serie Scream. Ulterior, a devenit actriţa principală în serialul Cougar Town, ajuns acum la un al şaselea şi ultim sezon.

Lisa Kudrow/Pheobe
Pheobe a transformat-o pe Lisa Kudrow într-un star internaţional, dar actriţa nu a reuşit să-şi continue la fel de eficient cariera. A avut roluri mai mult sau mai puţin consistente în Scandal sau Parks and Recreation, iar acum poate fi văzute în serialul HBO The Comeback, care a primit undă verde pentru un nou sezon. Pe marele ecran am văzut-o cel mai recent în comedia Neighbors.

Matt LeBlanc/Joey
Se poate spune că întreaga carieră a lui LeBlanc se află sub semnul lui Joey, protagonistul unora dintre cele mai trăsnite secvenţe din Friends. După terminarea serialului, Tribbiani şi-a continuat aventura în acelaşi univers fictiv cu ajutorul lui Joey, care prezintă tribulaţiile actorului mereu aflat în căutarea rolului gata să îl facă celebru.

Matthew Perry/Chandler
Perry a cochetat scurt cu marele ecran, apărând în comedia de succes The Whole Nine Yards, care a avut şi un sequel. Alte titluri din CV-ul său ar fi Studio 60 on the Sunset Strip şi Mr. Sunshine.

David Schwimmer/Ross
Vocea inconfundabilă a actorului a fost singura şansă a acestuia de a rămâne în atenţie. După un rol secundar în Six Days, Seven Nights, Schwimmer a interpretat girafa Melman în populara serie animată Madagascar.

Care era personajul tău favorit din Friends?

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Friends

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 22 septembrie 2014 16:19
joey......
grig2069 pe 22 septembrie 2014 16:52
Miss Chanandler Bong
cosmin742000 pe 22 septembrie 2014 20:16
Phoebe - Lisa Kudrow

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells