Acţiunea spin-off-ului despre Bumblebee se va petrece în anii ’80

de Cristina Grigore în 14 Iun 2017
Lansarea filmului a fost programată pentru 2018

Potrivit EmpireOnline.com, filmul de sine stătător despre cel mai popular autobot din seria Transformers, Bumblebee, şi-ar putea desfăşura acţiunea în anii ’80, intenţia producătorilor fiind aceea de a face cunoştinţă şi tinerei generaţii cu simpaticul personaj.

Studiourile Paramount au planificat ca spin-off-urile Transformers să îşi plaseze scenariile în decade diferite, pentru a se putea folosi de fiecare dată de alte perioade istorice şi a include în acestea povestea roboţilor.

Filmul despre Bumblebee – deghizat într-un Chevrolet Camaro – va fi primul spin-off din franciza Transformers. Actriţa Hailee Steinfeld se află în negocieri pentru un rol central al producţiei. De regia peliculei se va ocupa Travis Knight (preşedintele studiourilor Laika, un specialist al animaţiei stop-motion), aflat, astfel, la debutul în lungmetrajul live-action.

Producătorii Michael Bay, Steven Spielberg, Brian Goldner şi Lorenzo di Bonaventura îşi doresc un univers cinematografic Transformers interconectat – aceasta pare să fie direcţia în care evoluează astăzi francizele şi este ceea ce încearcă să facă şi Universal cu relansarea monştrilor săi clasici.  

Lansarea lui Bumblebee a fost programată pentru 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Bumblebee , Hailee Steinfeld, Transformers, Travis Knight, Michael Bay, Steven Spielberg, Brian Goldner, Lorenzo di Bonaventura

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 14 iunie 2017 11:30
Dark Universe..Transformers Universe...DC..Marvel......Godzilla vs Kong Universe.................mai puteti?
camaleonii pe 14 iunie 2017 11:50
haha :)))) . dintre toate universurile, universul imaginat de Universal pare cel mai interesant ca si concept. Doar ca Mumia nu prea a iesit un film bun :(
cavallioty pe 14 iunie 2017 21:41
8 iunie ca sa fim mai exacti in informatiile oferite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback