Acţiunea din Independence Day are loc cu 15 ani mai târziu şi readuce extratereştrii

de Cristina Grigore în 22 Mai 2015
Vivica A. Fox, intepreta lui Jasmine, a oferit noi detalii legate de continuarea popularului SF

Actriţa Vivica A. Fox, care îşi va relua partitura din primul film Independence Day, cea a lui Jasmine Dubrow, a oferit unele detalii legate de producţia sequel-ului, aflat acum în producţie. Potrivit acesteia, acţiunea noului film va avea loc cu 15 ani mai târziu, iar ameninţarea va veni dinspre aceiaşi extratereştri.

„Independence Day se filmează în New Mexico. Vor reveni în acţiune Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsh. Sela Ward va fi Preşedintele Americii.  Liam Hemsworth va apărea şi el. Extratereştrii se întorc, totul se petrece 15 ani mai târziu şi va fi grozav. Cred că fanii peliculei aşteaptă de multă vreme această continuare şi mă bucur că se face”, a explicat Fox.

În filmul original, Will Smith l-a interpretat pe Stephen Hiller, pilotul Air Force ce îşi dădea întâlnire cu Jasmine. Aceasta avea un băiat, a cărui versiune matură va fi interpetată de Jessie Usher. În plus, de această dată, personajul lui Fox numai este o striperiţă. „Acum este administrator de spital şi mă bucur că au pus personajul pe o treaptă mai sus, ca femeie”, a mai spus actriţa.

Exploreaza subiecte similare:

Vivica A. Fox, Independence Day 2

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells