Aaron Paul tronează în noul poster al lui Need for Speed

de Cristina Grigore în 20 Dec 2013
După Fast and Furious, o altă franciză plasată în lumea cailor putere încearcă să cucerească publicul

Din luna martie a anului viitor se lansează în cinematografe Need for Speed, adaptarea popularei francize de jocuri video a Electronic Arts, sub egida studiourilor Dreamworks. După un trailer în care facem cunoștință cu protagoniștii și o seamă de imagini de la filmări, a fost lansat și posterul filmului, pe care tronează în umbra flăcărilor generate de exploziile declanșate de goana urmăririle spectaculoase de care vom avea parte, Aaron Paul, în rol titular.

Într-o poveste clasică de răzbunare, în care eroul central declară de la bun început sus și tare că va avea ac de cojocul tuturor celor care l-au băgat la închisoare și i-au distrus viața, mărci celebre de mașini se vor întrece într-o cursă plină de adrenalină și de neprevăzut, condimentată de prezențe feminine la fel de captivante. Cursa este dură și lungă, la fel ca planul de răzbunare al personajului lui Aaron, complicat însă de recompensa promisă de fostul său colaborator celui care va reuși să-l scoată din joc.

Producția are șansa de a înlocui la box-office o franciză celebră plasată în lumea curselor de mașini: Fast and Furious. Cea de-a șaptea parte a acesteia trebuia să apară în 2014, însă moartea prematură a starului francizei, Paul Walker, a făcut ca lansarea să fie amânată.

Need for Speed: Începuturi, în regia lui Scott Waugh, vine în România pe 14 martie. Distribuția filmului îi mai include pe Dakota Johnson, Dominic Cooper, Imogen Poots și Michael Keaton.

Exploreaza subiecte similare:

Need for Speed, Aaron Paul, Paul Walker, Scott Waugh, Dakota Johnson, Dominic Cooper, Michael Keaton, Imogen Poots, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 20 decembrie 2013 12:01
De-abia astept sa-l vad dar nu cred ca se va ridica la nivelul filmelor Fast & Furious .
yellowwolf pe 20 decembrie 2013 14:44
Daca se vrea o pelicula buna trebuie mult de lukru,tinand cont ca jocul Need for Speed e foarte complex,este destul material pt multe ecranizari,daca se gaseste un regizor bun actori buni,etc etc seria fast and furios paleste in comparatie cu Need for Speed,sunt curios ce va iesii
spartacus pe 20 decembrie 2013 21:39
De acord cu tine, Yellowwolf: totul depinde de un regizor capabil, altfel risca sa-si bată joc de ceva super. Astfel s-a intamplat cu filmul ERAGON, ce s-a vrut a fi ecranizarea unei carti care, dak ar fi avut un regizor talentat, ar fi putut egala succesul L.O.T.R., dar a incapat pe mana unui regizor care mai filmase pana atunci doar rclame de publicitate!?!?! Si filmul a fost un esec monstruos, cartea pe care cica se baza a avut mari-mari lacune, plus alte minusuri. Un regizor ca Peter Jackson ar fi facut minuni cu o asa carte---
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 14:21
Vom vedea ce va iesi, eu mi-as dori sa fie o franciza reusita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells