A plătit 1,5 milioane de dolari ca să zboare în spaţiu lângă Leonardo DiCaprio

de Cristina Grigore în 27 Mai 2013
O licitaţie ce a avut loc recent la Cannes a oferit doritorilor posibilitatea de a trăi experienţe inedite alături de vedetele preferate

O licitaţie susţinută la Cannes în scopuri caritabile a avut ca obiect o inedită ofertă: „o călătorie deosebită, în spaţiu, alături de un invitat surpriză”, aşa cum apărea în anunţul evenimentului. Organizatorul, celebrul producător Harvey Weinstein, a anunţat ulterior că invitatul este chiar unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, actorul Leonardo DiCaprio.

Fericitul câştigător al licitaţiei, care a dorit să rămână anonim, anunţă US Magazine, a dat 1,5 milioane de dolari pentru a sta chiar lângă starul lui The Great Gatsby în timpul zborului la bordul uneia din navele companiei Virgin Galactic. Încă un loc lângă DiCaprio a fost scos ulterior la licitaţie, iar suma plătită a fost la fel de mare. Banii obţinuţi – alte oferte incluse în eveniment fiind o invitaţie la premiera următorului film al lui DiCaprio, The Wolf of Wall Street şi o întâlnire cu Heidi Klum – vor merge către organizaţii ce luptă împotriva SIDA.

DiCaprio nu este singurul actor care şi-a manifestat dorinţa de a fi printre primele celebrităţi care vor zbura în spaţiu. În martie anul trecut, Ashton Kutcher a dezvăluit că se află şi el printre sutele de persoane înscris pe lista zborului în spaţiu organizat de proprietarul lui Virgin Galactic, Richard Branson.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, The Great Gatsby, The Wolf of Wall Street, Heidi Klum, Ashton Kutcher

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Katalyn89 pe 27 mai 2013 15:53
Foarte tare, astia vor sa fuga in spatiu cu Leonadro DiCaprio :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells