A întrecut Avatar şi regizează noul Robocop

de Cristina Grigore în 2 Mar 2011
A întrecut Avatar şi regizează noul Robocop

Odată cu vestea ridicării unei statui a lui Robocop în Detroit, Michigan, au reapărut informaţii legate de un nou film care să aibă la bază povestea din 1987, regizată de Paul Verhoeven.

Darren Aronofsky a dat speranţe fanilor în legătură cu o continuare a lui Robocop ani de-a rândul, însă, cum acesta a continuat să se implice în cu totul alte proiecte, MGM a luat acum la o hotărâre şi a făcut o ofertă regizorului brazilian José Padilha, scrie Deadline.

Padilha este faimos în ţara sa de origine pentru cele două filme din seria Elite Squad (Tropa de Elite), partea a doua a seriei, lansată anul trecut, având în Brazilia încasări mai mari decât Avatar, Shrek Forever After sau Alice in Wonderland.

Elite Squad spune povestea unor membri ai Special Police Operation Battalion, care, în dificila luptă cu drogurile din suburbiile oraşului Rio de Janeiro, îşi pun în pericol viaţa, familia, visele. Filmul i-a adus regizorului un Urs de Aur în 2007, la Festivalul de Film de la Berlin.

Studiourile MGM au ochit Robocop ca pe o posibilă relansare a unei francize de succes, iar odată ce Padilha semnează contractul, va fi căutat şi un scenarist care să lucreze sub supravegherea acestuia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
heathaddict79 pe 2 martie 2011 11:34
Ca scenarist pt acest film ar fi foarte interesant si chiar ar reinvia franciza cu succes, fratele lui Chris Nolan, Jonathan. Care am observat ca se ocupa de scenariul unui film in regia lui Spielberg.
viorellll pe 2 martie 2011 11:39
Frumos Tropa de Elite 2 ...recomand la toata lumea ....mult m-ai bun decat primu......
rizea.alex70 pe 2 martie 2011 14:54
Sper sa mai apara filme cu indragitul robot....!!!
legolas05 pe 2 martie 2011 19:55
interesant
alex_il_fenomeno pe 3 martie 2011 11:56
a avut mari succese in tara sa natala , iar acum vine sa cucereasca America ! sper ca va reusi !
Gebeleizis pe 9 mai 2011 13:18
Tropa de Elite este un film frumos. Ii urez succes cu Robocop.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells