A fost ales titlul noului film Independence Day

de Cristina Grigore în 23 Iun 2015
Roland Emmerich a dezvăluit detaliul într-o recentă conferinţă de presă

Aflată de multă vreme în pregătire, continuarea lui Independence Day se află acum în producţie şi urmează să ajungă în cinematografe pe 24 iunie, anul viitor. Într-o conferinţă de presă organizată de 20th Century Fox, regizorul filmului, Roland Emmerich, a dezvăluit titlul final al peliculei, Independence Day: Resurgence.

Ştirea a fost acompaniată pe contul de Twitter al cineastului de o fotografie în care apare alături de actorii din distribuţia filmului: Jeff Goldblum, Bill Pullman, Brent Spiner şi Judd Hirsch, dar şi nou-veniţii în franciză Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe şi Sela Ward.

Acţiunea filmului are loc la 20 de ani de la evenimentele din primul Independence Day. Lumea are acum un nou sistem global de apărare împotriva unei viitoare invazii extraterestre. Cu toate acestea, noul atac este surprinzător şi depăşeşte cu mult chiar şi noile capacităţi îmbunătăţite de apărare.

„Am numit acest război din film Războiul din ‘96”, a explicat Emmerich. „E ca şi cum noua generaţie, de după război, s-a unificat, şi e uimitor să vezi cum lumea se aliază împotriva unui inamic comun. Aceasta este o Renaştere (Resurgence)”, a mai spus cineastul.

Exploreaza subiecte similare:

Roland Emmerich, Independence Day 2

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 23 iunie 2015 10:39
Mda, e din seria Divergent? :)
Shadow_Master pe 28 august 2015 16:57
Normal ca e din seria Divergent. Este un crossover intre Divergent , Hunger Games si ceva extraterestri paduchiosi.Chiar nu stiai?
spartacus pe 23 iunie 2015 11:34
Perfect!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells